Hvorfor være medlem?

Næsten 2.000 værksteder har allerede fået øje på de mange fordele. I Dansk Bilbrancheråd er det medlemmerne, der bestemmer, og det betyder, at de mange medlemstilbud rent faktisk er noget, en mekanikermester kan bruge i sin hverdag.

Dansk Bilbrancheråds fagkonsulenter og jurister hjælper med alle former for biltekniske og juridiske problemstillinger. Og det er helt gratis for medlemmerne. Vi fører principielle sager helt til Landsretten.

Organisationen har to kørende værkstedskonsulenter, der besøger medlemmer og er sparringspartnere vedrørende alt, der rører sig i virksomheden. 

Normalt vil der inden et besøg blive aftalt en tid og dermed givet mulighed for, at man kan forberede konsulenten på de spørgsmål, der trænger sig på i ens virksomhed. Måske kommer Arbejdstilsynet på besøg, og man vil gerne være helt sikker på, at alt er, som det skal være.

Tilbud om forsikringer, som dækker værkstedet, udlejningsbiler, inventar og for eksempel kundehjul, som ligger til opbevaring. Mange medlemmer sparer rigtig mange penge ved at skifte til et af de forsikringsselskaber, som samarbejder med Dansk Bilbrancheråd.

Du har mulighed for både at sælge mekanisk skade-forsikringer. Når du sælger en alm .bilforsikring, så udløser hvert salg en kontant bonus til dig.

Bliv kontaktet af Dansk Bilbrancheråd. Udfyld formularen her.