Tidsbesparende rådgivning i hverdagen

Dansk Bilbrancheråd rådgiver i juridiske regler, tekniske problemer, værkstedsmæssige udfordringer samt meget andet, der sparer dig for tid.

Sekretariatet i Dansk Bilbrancheråd består af velkvalificerede medarbejdere, der har fokus på hverdagen som selvstændig i bilbranchens eftermarked. 

Blandt andet tæller sekretariatet 4 advokater, der hjælper medlemmerne med oplysninger om love og regler, personalemæssige forhold, alt vedrørende overdragelse af en virksomhed, beskatningslovgivningen samt meget, meget andet.

Sekretariatet består også af 2 kørende konsulenter, som både byder nye medlemmer velkommen, men som også rådgiver om arbejdsmiljø og myndighedsbesøg.

Herudover er det muligt at få hjælp fra Dansk Bilbrancheråds tekniske konsulenter, der blandt andet hjælper med FORSI og GDPR.

Bogholderen i Dansk Bilbrancheråd sidder klar til at svare på spørgsmål om kontingentet for medlemskabet, mens rådets sekretær hjælper lokalforeningsformændene med indbydelser til lokalforeningernes arrangementer.

På dbr.dk's intranet ligger et væld af vejledninger, formularer og blanketter, som kan tilgås døgnet rundt.

Du kan læse mere om de ansatte i Dansk Bilbrancheråds sekretariat her.

Henvendelse

Kontakt Dansk Bilbrancheråd på tlf. 43 99 66 33.