Bliv medlem

Hvis du er interesseret i, at blive medlem af Dansk Bilbrancheråd, så kontakt os på telefon 4399 6633. 

Når du ringer, så arrangerer vi, at du får besøg af en af vores kørende konsulenter. De kørende konsulenter fortæller både om, hvilke fordele du får som medlem, men også hvad vi har af krav til vores medlemmer.

At være medlem af Dansk Bilbrancheråd er nemlig en garanti overfor forbrugeren om professionelt udført kvalitetsarbejde eller reelle bilhandler.

Hvem er medlem?

Dansk Bilbrancheråd har over 2000 medlemmer, hvilket primært er små- og mellemstore autoværksteder og/eller brugtbilsforhandlere. 

Værksterne er uafhængige af bilmærker, og kan servicere og reparere mange forskellige bilmærker. Derfor markedsfører vi også under en fælles betegnelse som "De frie Danske Værksteder".

Vores medlemmer tæller ud over værksteder og brugtbilsforhandlere også andre professionelle virksomheder med tilknytning til autobranchen for eksempel køretøjsopbyggere og undervognsbehandlere. 

Fordel ved et medlemsskab

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd kan du få teknisk og juridisk hjælp. 

Dansk Bilbrancheråds fagkonsulenter og fire jurister hjælper med alle former for biltekniske og juridiske problemstillinger. Og det er helt gratis for medlemmerne. Vi fører principielle sager helt til Landsretten.

Herudover, så er der en række medlemstilbud i form af aftaler med samarbejdspartnere, som man kan gøre brug af.

Normalt vil der inden et besøg blive aftalt en tid og dermed givet mulighed for, at man kan forberede konsulenten på de spørgsmål, der trænger sig på i ens virksomhed. Måske kommer Arbejdstilsynet på besøg, og man vil gerne være helt sikker på, at alt er, som det skal være.

I Dansk Bilbrancheråd er det medlemmerne, der bestemmer, og det betyder, at de mange medlemstilbud rent faktisk er noget, en mekanikermester kan bruge i sin hverdag.

Organisationen har to kørende værkstedskonsulenter, der besøger medlemmer og er sparringspartnere vedrørende alt, der rører sig i virksomheden. 

Tilbud om forsikringer, som dækker værkstedet, udlejningsbiler, inventar og for eksempel kundehjul, som ligger til opbevaring. Mange medlemmer sparer rigtig mange penge ved at skifte til et af de forsikringsselskaber, som samarbejder med Dansk Bilbrancheråd.

Du får mulighed for både at sælge mekanisk Garanti-forsikringer, formidle leasingaftaler via vores samarbejdspartner Accept Auto og leje biler ud via AutoKonzept, der er ejet af Værkstedernes Indkøb, VI.

Herudover er der blandt andet følgende fordele:

* Dansk Bilbrancherådet har indgået en partneraftale med bilafgift.info om at stille et værktøj til beregning af afgifter til rådighed for medlemmerne.

* SMVerhvervslån yder lån og kassekredit. Hver fjerde lille eller mellemstore virksomhed, der sidste år ansøgte om lån eller kassekredit i banken, fik et nej.

* Samarbejdsaftale med CarBuddii, leverer apps til køresedler og udlejningskontrakter.

* Dansk Bilbrancheråd har indgået en attraktiv aftale med Bilinfo, Bilbasen og DBA.

* Dansk Bilbrancheråd tilbyder kurser inden for GDPR (Persondataforordningen), Autotaks m.fl.

* Fordelagtige forsikringsaftaler med Topdanmark og Købstædernes Forsikring 

* Medlemsskab af Værkstedernes Indkøbsforening giver mange fordele.

* ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder.

* Markedets bedste vilkår for pensionsopsparing, forsikringsordninger og sundhedsforsikringer med Pension for Selvstændige, PFS

* Hjælp i forbindelse med generationsskifte eller salg af virksomhed.

* Miljørigtige løsninger i din virksomhed med ABAS Miljøservice

* Mulighed for udvikling af netop din virksomhed med MH Ledelse

* Bo-Finans kan hjælpe med uvildig økonomisk rådgivning.

  * Seek4Cars Hjælper med hjemmesider til favorable priser.

  * Din Biladvokat, Dansk Bilbrancheråd har sit eget advokatselskab.

   * Digital servicebog, Digital-servicebook.com holder styr på service, historik og vigtige informationer.

    * Salg og køb af værksted. Hvis du vil sælge eller købe et værksted.

     * Inkasso. Brockstedt-Kaalund hjælper med inddrivelser af tilgodehavender.

     Bliv kontaktet af Dansk Bilbrancheråd. Udfyld formularen her.