Bilgaranti

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd er du automatisk omfattet af Bilgaranti.dk. Det er dine kunders garanti for, at du er en troværdig virksomhed.

Samtidig får kunden en sikkerhed for, at Dansk Bilbrancheråd dækker erstatningen i tilfælde af, at kunden får medhold i Ankenævn for Biler, og forhandleren eller værkstedet ikke kan eller vil betale det tilkendte beløb.

Garantiordningens formål er at hjælpe de bilejere, som har økonomiske krav mod et af vores medlemmer, hvis Ankenævn for biler har givet bilejeren helt eller delvist medhold.

På den måde kan Bilgaranti hjælpe dig som virksomhedsejer ud af en potentiel kostbar økonomisk klemme, hvis du bliver syg eller går konkurs med din forretning.

Derudover styrker Bilgaranti bilbranchens omdømme, skaber tillid til din virksomhed og er med til at tiltrække nye kunder. 

Hvem står bag Bilgaranti?

Bilgaranti er stiftet af Dansk Bilbrancheråd, Bilbranchen og Autobranchen Danmark.

Foreningerne bag Bilgaranti.dk står også bag Ankenævn for biler. Bilvirksomheder, der beskæftiger sig med køb og salg af biler og reparationer til forbrugere, er omfattet af Ankenævn for bilers vedtægter og er dermed med i bilgaranti.dk.

Bilgaranti.dk har en hjemmeside, hvor der kan findes flere informationer om konceptet. FDM støtter garantiordningen, der i sin opbygning ligner Byg Garanti, som brancheforeningen Dansk Byggeri står bag.

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd, kan du bestille

  • Et bilgaranti-klistermærke til din forretning
  • Bilgaranti.dk's logo til brug på din hjemmeside

Klistermærke og logo bestilles ved at skrive til info@dbr.dk

Henvendelse

Vil du høre mere, så kontakt sekretariatet på telefon 4399 6633.