Husk at stem på favoritterne til Auto Awards

Indstillingerne til årets fest i bilbranchen Auto Awards er overstået og de nominerede offentliggjort. Nu er det tid til at stemme, og det har aldrig været nemmere. Ved at klikke på dette link http://www.autoawards.dk/aarets-nominerede-2019/ kommer man direkte til oversigten over de nominerede på Auto Awards hjemmeside.

Her er man bare et enkelt klik væk fra afstemningssiden som nås med dette link https://autoawards.herokuapp.com/webSignUp  -  Dansk Bilbrancheråd og VI's Bilfestival 2019 er nomineret i kategorien Årets Tiltag, og vi modtager gerne masser af stemmer.

Billetter til Auto Awards 2019 købes via dette link.

Oversigt over nominerede medlemmer

Her en oversigt over kategorier samt de Dansk Bilbrancheråd-medlemmer og samarbejdspartnere, der er nomineret i de enkelte kategorier. Kategorier uden nominerede medlemmer som fx Årets varevogn er ikke medtaget i oversigten. Vi anbefaler vores medlemmer at kigge forbi Auto Awards hjemmeside og aflevere nogle stemmer.

ÅRETS BRUGTVOGNSFORHANDLER
Bilhuset Laursen

ÅRETS VÆRKSTED
Cipe:Care, Odense
Skorstensgaard, Kolding

ÅRETS KAROSSERIVÆRKSTED
Skorstensgaard Skadecenter, Odense SV
Autoopretning Vendsyssel

ÅRETS MARKEDSFØRINGSKAMPAGNE
QuickPot A/S – En slem gang Tøffenoia
I foråret 2019 lancerede vi kampagnen “Tøffenoia” – en fængende og humoristisk SoMe-film, hvor vi fremstiller Stig Tøfting, som de færreste nok havde forestillet sig at se ham.

ÅRETS NYHED
QuickPot – Interdan køber QuickPot A/S.
Interdan Bil A/S har underskrevet en aftale med QuickPot A/S, der betyder, at Interdan Bil A/S overtager aktiemajoriteten i virksomheden.

ÅRETS TILTAG
Dansk Bilbrancheråd & Værkstedernes Indkøbsforening – Bilfestival 2019
En festival i smukke omgivelser på Egeskov slot hvor gæsterne selv medbringer de biler, der skal udstilles med 1.800 besøgende og knap 150 udstillede køretøjer.

ÅRETS FORSIKRINGSSELSKAB
Købstædernes Forsikring
Topdanmark

ÅRETS AUTOGENBRUGER
Gørløse Autoimport

ÅRETS MERKANTILE UDDANNELSE
Skorstensgaard A/S – Skorstensgaard Academy

ÅRETS TEKNISKE UDDANNELSE
EUC Nord
College 360 – Autolakeruddannelsen
Skorstensgaard A/S – Skorstensgaard Academy

ÅRETS VÆRKSTEDSKÆDE
Skorstensgaard
QuickPot