Husk at indstille til Auto Awards 2023

Vinderne af Auto Awards 2022.

Skal din virksomhed eller nogen du kender indstilles til Auto Awards 2023, så husk det inden deadline d. 8. september. 

I øjeblikket vælter det, i følge arrangørerne af bil- autobranchens prisuddelingsshow Auto Awards, ind med indstillinger fra ejere og ansatte til Auto Awards 2023, som løber af stablen tirsdag d. 21. november.

Hvis din eller dine kollegaers virksomhed også skal indstilles, så husk det inden d. 8. september, så I er med i opløbet. 

Du indstiller her: www.autoawards.dk

Indstillingsprocessen skærpes til bil- autobranchens prisuddeling Auto Awards 2023

Som noget nyt har prisuddelingen i år skærpet indstillingsprocessen i de forskellige kategorier, der ikke vedrører køretøjer. Det betyder, at når indstillingsperioden er slut, kontaktes alle virksomheder som hver enkelt indstilling vedrører, så hver enkelt indstillede virksomhed efterfølgende har muligheden for at uddybe indstillingen med f.eks. mere info om virksomheden, regnskab, vækst, presseomtale, fotos / video, marketing-materiale etc.

Årsagen til at man har udvidet denne del i indstillingsprocessen til de forskellige kategorier er fordi, at der er meget fart på "motorvejen" i dagligdagens gøren og laden hvilket gør, at arrangørerne ønsker at alle Jury-medlemmer bliver klædt endnu bedre på til deres jury-arbejde. I denne branche ændrer tingene sig konstant i markedet uanset om det er bilmærker, hvilket gør at arrangørerne har skruet på diverse parametre igennem årene. 

Læs mere her

Se mere om, hvordan du indstiller i de forskellige kategorier til Auto Awards, samt hvordan du kommer med til den store prisuddeling i Cirkusbygningen tirsdag den 21. november på www.autoawards.dk

Henvendelse

Kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer på tlf. 40184884 eller mb@dbr.dk.