Stort tillykke til vinderne af Auto Awards 2022

Auto Awards 2022 var et festfyrværkeri af en aften, hvor branchen fejrede sig selv med uddeling af priser i 24 kategorier. Flere af Dansk Bilbrancheråds medlemmer var blandt vinderne, og rådet ønsker et stort tillykke med de velfortjente sejre.

Tirsdag d. 22. november emmede Cirkusbygningen i København af fest, farver og højt humør som gode branchekollegaer fejrede branchen i et stort award- show. 

Priser skulle uddeles i i alt 24 kategorier mellem live-underholdning fra Cirkusbygningen. Et spektakulært award show og underholdning af aftenens konferencier Thomas Hartmann sikrede at stemningen var helt i top ved afsløring af vinderne.

Flere af Dansk Bilbrancheråds medlemmer var blandt vinderne og vi ønsker særligt tillykke til:

Lindholm Biler som blev Årets Værksted, Årets Erhvervsleasingselskab og som vandt i kategorien Årets Markedsføringsmateriale.

Gørløse Autoimport som blev Årets Autogenbruger.

Salling Autogenbrug som vandt Årets Bæredygtighedspris.

Samarbejdspartner Topdanmark som løb med prisen som Årets Forsikringsselskab. 

Samarbejdspartner Digital Servicebog som vandt prisen Årets Produkt.
 

Hyggeligt samvær med medlemskollegaer

Dansk Bilbrancheråd var blandt hovedsponsorerne til arrangementet, og havde salens bedste pladser lige foran scenen.

En stor gruppe af medlemmer af Dansk Bilbrancheråd havde derfor en hyggelig aften på første parket, hvor musik, awards show og prisuddeling blev blandet med noget af det vigtigste i foreningen - samværet og det sociale med medlemskollegaer. 

Dansk Bilbrancheråd takker derfor alle fremmødte for en god aften og takker også de medlemmer, som desværre ikke kunne deltage, men som bakkede op om aftenen ved at afgive stemmer til årets Auto Awards og hjælpe de medlemmer, som var nomineret. 

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.