Værkstedernes Indkøbsforening søger partnere i hele Danmark

Værkstedernes Indkøbsforening står bag biludlejningskonceptet, Autokonzept Biludlejning, som blev opstartet i 2018. Kæden tæller i dag 32 udlejningsforretninger fordelt over hele landet.

En landsdækkende kæde

Målet er at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark.

De lokale Autokonzept Biludlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoværksteder fordelt over hele landet, som har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Hver biludlejningsforretning får sit eget distrikt med et fornuftigt potentiale. Det er egne biler, du lejer ud, det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler.

Vil du udnytte potentialet i dine salgs- og værkstedsbiler?
Bliv en del af branchens egen kæde af udlejningsforretninger og øg din indtjening ved at leje dine biler ud professionelt.

VI stiller et omfattende, brugervenligt administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop. Du får assistance fra et aktivt hovedkontor, der hjælper dig hver dag, både med tekniske udfordringer såvel som med den nationale og lokale markedsføring.

Dagsleje til weekendleje og ugeleje

Forbrugerne tilbydes alt fra dagsleje til weekendleje og ugeleje. Bilerne kan lejes via bookingsystemet på hjemmesiden www.lejbilen.dk eller ved direkte at kontakte udlejningsforretningerne. Da det på landsplan er blevet populært at langtidsleje biler, tilbydes både privat- og erhvervskunder også minileasing med attraktive rabatter.

Værkstedernes Indkøbsforening søger netop nu værksteder, der kan se muligheder i at udleje deres biler. Skal det være jer? Så kontakt konsulent Jens Spanggaard på 41 44 30 19 og få en snak om jeres muligheder.