Værkstedernes Indkøbsforening søger partnere i hele Danmark

Vil du udnytte potentialet i dine salgs- og værkstedsbiler? Du øger din indtjening ved at leje dine biler ud professionelt. Klik her og bliv en del af bilbranchens egen kæde af udlejningsforretninger.

Autokonzept Biludlejning

Værkstedernes Indkøbsforening (VI) står bag det nye og innovative biludlejningskoncept, Autokonzept Biludlejning, som blev etableret i 2018. Kæden tæller i dag 18 udlejningsforretninger fordelt over hele landet. Målet er at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark.

Du får assistance

De lokale Autokonzept Biludlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoværksteder fordelt over hele landet, som har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Hver biludlejningsforretning får sit eget distrikt med et fornuftigt potentiale. Det er egne biler, du lejer ud, det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler. VI stiller et omfattende, brugervenligt administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop.

Du får assistance fra et aktivt hovedkontor, der hjælper dig hver dag, både med tekniske udfordringer såvel som med den nationale og lokale markedsføring.

Både privat- og erhvervskunder

Forbrugerne tilbydes alt fra dagsleje til weekendleje og ugeleje. Bilerne kan lejes via bookingsystemet på hjemmesiden www.lejbilen.dk eller ved direkte at kontakte udlejningsforretningerne. Da det på landsplan er blevet populært at langtidsleje biler, tilbydes både privat- og erhvervskunder også minileasing med attraktive rabatter.

Værkstedernes Indkøbsforening søger netop nu værksteder, der kan se muligheder i at udleje deres biler. Skal det være jer? Så kontakt konsulent Jens Spanggaard på +45 41443019 og få en snak om jeres muligheder.