eSyn+ er klar

Færdselsstyrelsen oplyser til omsynsvirksomheder, at eSyn+ nu er klar.

Den 30. september trådte eSyn+ i gang til brug af omsynsvirksomheder. Der vil være en frivillig overgangsperiode, hvorefter brugen af eSyn+ bliver obligatorisk.

Færdselsstyrelsen er klar med informationsmateriale til både omsynsvirksomheder og borgere, samt support til omsynsvirksomhederne.

Her finder og downloader du eSyn+

eSyn+ er tilgængelig på App Store og Google Play Store.

eSyn+ kan frivilligt anvendes i perioden fra den 30. september frem til 31. december 2024.

Fra den 1. januar 2025 skal eSyn+ anvendes ved alle syn.

Færdselsstyrelsen er klar til at hjælpe med og understøtte udbredelsen og ibrugtagningen af eSyn+ fra den 30. september 2024.

Informationsmaterialer

• Færdselsstyrelsen uddeler plakater til syns- og omsynsvirksomhederne til at hænge op i synshallerne. Plakaterne vil være målrettet borgere og erhverv, som kommer til syn med deres køretøjer. Færdselsstyrelsen begyndte uddelingen af plakater til alle syns- og omsynsvirksomheder i uge 39.

• Digital folder med information om eSyn+ med henvisning til hjemmeside og vedlagte vejledninger.

Nederst finder du også alle materialerne vedhæftet.

Supportfunktion eSyn+

• Færdselsstyrelsens supportfunktion for eSyn+ åbnede den 30. september 2024.

Henvendelse

Har du brug for support, kan du kontakte Færdselsstyrelsens eSyn+ telefonsup-port på telefonnr. 72 21 88 92. Deres åbningstider er mandag til torsdag i tidsrummet kl. 9.00-14.00 og fredag i tidsrummet kl. 9.00-13.00. Supportfunktionen kan også kontaktes på mailadresse: esynsupport@fstyr.dk

Du kan også kontakte Dansk Bilbrancheråds sekretariat, hvis du har spørgsmål; Kontakt enten vicedirektør Johanne Berner på jbh@dbr.dk eller tlf. 22415103 eller advokatfuldmægtig Rasmus Hjelmer Hansen på rsh@dbr.dk eller tlf. 22924399.