CarBuddii

Dansk Bilbrancheråd og CarBuddii har lavet en samarbejdsaftale, der giver organisationens medlemmer en skarp pris på CarBuddii’s applikation. Specielt skal fremhæves Dansk Bilbrancheråd-pakken, hvor forhandleren får adgang til at lave digitale køresedler såvel som udlejningskontrakter med 20% rabat på abonnementet. På den måde kan det samme abonnement bruges i både salgsafdelingen og på værkstedet.

Scanner kundens kørekort

Man tager blot sin telefon, scanner kundens kørekort - OGSÅ DET NYE ELEKTRONISKE KØREKORT - og så ordner app’en resten. Kørekortscanneren laver CPR opslag og indhenter korrekt navn og adresse på kunden, og kørekortnummeret bliver automatisk påført lejekontrakten. Herefter skriver kunden under på telefonen og modtager sin kopi af lejekontrakten på sin egen telefon, enten som sms eller mail.

Saml indtjeningen og drop bøderne

App’en hjælper med at udregne lejepris, overkørte kilometer, brændstofforbrug og selvrisikodækning. Det samlede overblik over lejekontrakter med perioder og indtjening findes på forhandlersiden, hvor man let kan fremsøge kundens lejekontrakt til fakturering eller som dokumentation ved bøder.

Klik her og se en video, der viser udlejningsapp’en.

Digital forlængelse af lejekontrakter

Med CarBuddiis digitale lejekontrakter er det nu muligt, digitalt at forlænge lejeperioden med kunden - uden ny underskrift. Kunden skal blot acceptere forlængelsen af lejeperioden via en tilsendt SMS. På denne måde vil kunden lovligt have førerretten til bilen.

Klik her og se en video, der viser digital forlængelse af lejekontrakten.

GDPR og markedsføring

Udover den hurtige og nemme udarbejdelse af køresedler og lejekontrakter, bruges app’en også til at indhente samtykke til markedsføring. Kunden accepterer også forhandlerens persondatapolitik ved underskriften på telefonen. På den måde hjælper CarBuddii forhandleren med at overholde såvel Persondataforordningen og Markedsføringsloven.

Hvis du vil høre mere er du velkommen til at besøge Carbuddiis hjemmeside på carbuddii.com
eller kontakte Clifford hos CarBuddii direkte på telefon +45 21 99 79 56 eller skriv en e-mail til cd@carbuddii.com.

Vedlagt information om apps og de tilbud Carbuddii har til medlemmer af Dansk Bilbrancheråd.

Filer