Super netværksdag for kvinder hos Proløn

Personalejurist Mille Vollmer fortæller om de nye barselsregler og ferieloven.

Dansk Bilbrancheråds netværksgruppe for kvinder afholdt sit årsmøde i tirsdags, hvilket i år var en super dag hos Proløn i Randers.

Tirsdag d. 21. marts 2023 var Dansk Bilbrancheråds netværksgruppe for kvinder samlet hos Proløn i Randers, hvor dagen var fyldt med faglige indslag og hyggelige snakke med udveksling af erfaringer.

Dansk Bilbrancheråds kørende konsulent og tovholder på gruppen Pia Egeskov begyndte dagen med velkomst og derefter præsenterede kvinderne sig.

De faglige indlæg

Mille Vollmer, som er Dansk Bilbrancheråds personalejurist, begyndte oplægsrækken, da hun fortalte om de nye barselsregler samt ferieloven.

Proløns Søren Hyltoft samt Hanne Stegger kom derefter på banen og fortalte om samarbejdsaftalen samt Proløn Tid.

Jesper Lohmann Andersen fra BDO gjorde gruppen klogere på den nye bogføringslov, men dagens sidste oplægsholder var Carsten Sørensen fra ABAS som fortalte om E-Miljø samt affaldsforordningen.

Det var Proløn der stod for den velsmagende forplejning undervejs og arrangementet sluttede på Memphis Mansion i Randers, hvor gruppen fik privatrundvisning af indehaveren Henrik Knudsen.

Henvendelse

Er du kvinde og endnu ikke med i Netværksgruppen for kvinder, da kontakt kørende konsulent og tovholder for gruppen Pia Egeskov på tlf. 40640511 eller pia@dbr.dk.