Ny professionel hjemmeside for genbrugsdele og ukurante reservedele

Seek4Cars reagerer nu på værkstedernes efterspørgsel efter genbrugsdele og ukurante reservedele og opretter ny en professionel søge- og salgshjemmeside hertil.

Vi kan se og høre, at autobranchen mangler reservedele, og samtidig konstaterer vi, at besøgstallet hos os stiger. Mange besøgende er private, men der kommer flere og flere professionelle, idet værkstederne i stigende grad gerne vil købe genbrugsdele – det er en klar tendens. Det støtter vi nu op om med et tiltag, som vi kalder ’Proffsøgning’, der bliver lidt mere teknisk, end når private Hr. Jensen søger en reservedel, fortæller direktør i Seek4Cars Kim Espersen.

I mangel på nye reservedele skal det være nemmere for mekanikere at søge brugte originale reservedele eller hengemte, ukurante dele. Derfor lancerer Seek4Cars i løbet af august en professionel portal, hvor mekanikere kan søge ønskede dele, og hvor autogenbrugere, værksteder og bilhuse kan lægge brugte samt hengemte og ukurante originaldele op.

IT-systemet hos Seek4Cars er via en åben API platform, hvor andre kan deltage.

- Vi har valgt at integrere os mod andre interessenter, så alle kan levere data til os. Historisk har der i autobranchen været problemer med aktører om at afgive og modtage data til og fra hinanden. Vi har ingen præferencer og samarbejder med alle, siger Kim Espersen.

Også for de mindre værksteder.

Seek4Cars er ikke kun for de store bilhuser og Autogenbrugere. Også mindre værksteder i Danmark har fået øjnene op for, at man kan annoncere reservedele, der fylder op i stedet for at blive monteret og køre ud på landevejene.

- Vi kan se, at også en del mindre værksteder er begyndt at taste ukurante dele, de ikke har returret på, ind hos os. Forleden meldte et værksted glædestrålende til os, at det havde solgt en baglygte til en Seat, de havde haft liggende i flere år, fortæller Kim Espersen.

Vi ved jo at alle værksteder har noget liggende på lager, som har værdi, men der er bare ingen der ved de har det, derfor skal de ligge det på Seek4Cars, så vi sammen kan synliggøre det for verden.

Seek4Cars kalder sig i forvejen Danmarks største markedsplads for reservedele, tilbehør, dæk, fælge, komplette hjul, overskudsdele og udaterede dele. Portalen har et stykke tid haft cirka 2,5 millioner dele på de digitale hylder hos brancheaktører rundt i landet, hvoraf 90 procent er fra autogenbrugere. Målet er en flerdobling af dele fra også flere autohuse, når der nu bliver en professionelt søgesite hos Seek4Cars.

Henvendelse

Kontakt Seek4Cars, hvis du vil vide mere på telefon +45 93 911 911 eller på mailen info@seek4cars.net