Kom på den obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse for autobranchen

I efteråret afholdes den obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse for autobranchen igen i et samarbejde mellem ABAS og HSE+. 

Dansk Bilbrancheråds gode samarbejdspartner ABAS afholder i fællesskab med HSE+ arbejdsmiljøuddannelse skræddersyet til autobranchen, og nu er der åbnet for tilmeldingen til efterårets kurser. Der afholdes kurser i både Roskilde og Aarhus.

Hvornår er arbejdsmiljøuddannelsen lovpligtig for dig?

Hvis din virksomhed har over 10 ansatte eller flere, er det et krav, at I har en arbejdsmiljøorganisation (AMO), der samarbejder om at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Både ledelsens udpegede repræsentant og de medarbejdervalgte repræsentanter skal have gennemgået den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. 

Desværre er der stadig mange medarbejdere i autobranchen, der er en del af AMO'er, hvor kravet til den lovpligtige uddannelse er blevet overset.

Hvad mange kan glemme er, at det kan føre til påbud og bøder, hvis Arbejdstilsynet besøger virksomheden og medarbejderen der er tilknyttet AMO'en ikke har taget uddannelsen. Hvis I derfor endnu ikke har gennemgået uddannelse, anbefaler vi, at I deltager snarest i kurset.

Hvor og hvornår?

Kurset afholdes både i Roskilde og i Aarhus.

Roskilde

Kurset afholdes 31.10. + 01.11. og 22.11.2023.
Undervisningen foregår Roskilde Kongres- og Idrætscenter Møllehusvej 15, Roskilde.

Aarhus

Kurset afholdes 09.10. + 10.10. og 07 .11.2023
Undervisningen foregår på Aarhus Hostel , Beringvej 1, Hasselager.

Pris

Prisen for arbejdsmiljøuddannelsen er 4700 kr. pr person ekskl. moms.

Tilmelding og kontakt

Tilmelding sker ved at skrive mail til Tove@HSE-Plus.dk Venligst angiv navn, e-mail og tlf. på deltager og evt. mail/EAN for faktura.

Betingelser for kurset fremgår af www.hse-plus.dk/betingelser-auto-3dage

Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål på HSE-Plus, www.hse-plus.dk Tove Gregersen tove@hse-plus.dk Tlf. 3028 8634

 

Har du brug for et print? Så se vedhæftede filer.