Husk at din lærling kan få flere unge til faget

Mads Madsen er lærling hos Porsche Servicecenter Vejle under MY GARAGE og en af de nye rollemodeller. Mester gav burger til hele værkstedet for gavekortet.

Husk at din lærling kan være med til at gøre en forskel for branchens fremtid. Nemlig ved at blive rollemodel i Erhvervsskolernes Elevorganisations (EEO's) rollemodelsprogram. Dansk Bilbrancheråd udlover et gavekort til en middag for alle tilmeldte rollemodeller. 

Manglen på arbejdskraft er gældende for hele branchen og din lærling eller unge svend kan være med til at gøre en forskel og vise yngre unge, det fede ved faget, ved at lade din lærling/unge svend blive rollemodel i Erhvervsskolernes Elevorganisations (EEO's) rollemodelsprogram.

Som ekstra gulerod udlover Dansk Bilbrancheråd et gavekort til en middag til en værdi af kr. 1500 til mester.

Tilmeld din lærling eller unge svend som rollemodel og få en middag til en værdi af kr. 1500.

Vil du også bakke op om arbejdet for flere mekanikere, karrosseriteknikere og andre uddannet i bilbranchen, så tilmeld din lærling eller svend (mellem 17 og 28 år) til Erhvervsskolernes Elevorganisations rollemodelindsats. 

Det kan du gøre på https://eeo.dk/vejentil/vejentileud-dk/ , hvorefter du kontakter Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren på tlf. 30200848 eller mail lth@dbr.dk.

Dansk Bilbrancheråd udlover en middag til en værdi af kr. 1500 kr. for hver tilmeldte rollemodel, så skynd dig at tilmelde din lærling allerede i dag.

Henvendelse

Har du spørgsmål, da kontakt Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren på tlf. 30200848 eller mail th@dbr.dk.