Har du husket at logge på hos KMO igen?

Arbejder du med kølemiddel? Så skal du registrere dig hos KMO igen, før dit arbejde er lovligt. Vi har skrevet om det tidligere, men har du nu også husket at gøre det?

Hvis I arbejder med kølemidler i din virksomhed, så skal du og dine kolleger logger ind på KMO´s hjemmeside og registrere jer igen, som vi tidligere har skrevet om.

En ny registrering er nødvendig, da alle tidligere registreringer er gået tabt grundet et hackerangreb.

Registreringen er lovpligtig og manglende registrering kan medføre bøder og pålæg fra arbejdstilsynet - og det er noget, som Arbejdstilsynet spørger ind til forlyder det fra værkstederne!

KMO skrev tidligere på året:

Nyt KMO system er online!

KMO’s IT system har været offline i en lang periode pga. hacking, men vi har nu sat et helt nyt, sikret system online, hvor både personer og virksomheder skal søge om nye godkendelser.

For at få en gyldig KMO-godkendelse fremover, skal du derfor benytte links på https://kmo.dk eller gå direkte ind på adressen https://mit.kmo.dk/ – og oprette en KMO konto samt en ansøgning med dine uddannelsespapirer.

Spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med det nye KMO system, bedes rettes til KMO servicepartner: SMB Solutions ApS på mailadressen support@smbsolutions.dk eller på telefonnummer 71 999 886.

Henvendelse

Har du kommentarer eller spørgsmål, da kontakt kørende konsulent i Dansk Bilbrancheråd René Eriksen på re@dbr.dk eller tlf. 40465561.