Søg midler til den grønne omstilling

SMV:grøn -puljen kan søges til at komme videre med den grønne omstilling, og gælder selvfølgelig også små og mellemstore virksomheder i bilbranchen.

Mandag d. 24. januar 2022 åbner SMV:Grøn-puljen, hvor man kan søge om tilskud til den grønne omstilling. 

Hvis du vil påbegynde den grønne omstilling i din virksomhed eller allerede er igang, så kan du fra mandag d. 24. januar 2022 søge om fondsmidler i puljen SMV:Grøn.

Midlerne bliver uddelt gennem et EU-finansieret støtteprogram, der hedder Virksomhedsprogrammet. Programmet fokuserer på at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder, som ønsker at forandre og udvikle sig med fokus på grøn omstilling.

Der er to puljer - kaldet vouchers, som man kan søge; Voucher 1, som er støtte til at videreudviklen den grønne ide og Voucher 2, som er viderudviklingen af virksomhedens grønne plan: 

 

SMV:Grøn - Voucher 1

Voucher 1 er til dig, hvis virksomhed er nybegynder inden for grøn omstilling, og som har ambitioner om en mere grøn profil. Med SMV:Grøn - Voucher 1 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at videreudvikle din grønne idé. Du kan få op til 50.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.

Ideer hertil kunne fx være: En markedsanalyse til afklaring af, om forbruger/kunder kunne være parate til at efterspørge brugte dele. Udviklingen af kundeaftener om grøn (brændstofvenlig) kørsel med videre.

Læs mere om tilskudmuligheden, ansøgningsprocessen og krav her.

SMV:Grøn - Voucher 2

Voucher 2 er til dig, hvis virksomhed allerede har en grøn profil, og som har ambitioner om at tage virksomheden videre til næste grønne niveau. Med SMV:Grøn - Voucher 2 - får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at komme videre med din virksomheds grønne planer. Du kan få op til 150.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

Læs mere om tilskudsmuligheden, ansøgningsprocessen og krav her.

Du kan også læse mere om SMV:Grøn her.

Henvendelse

Har du spørgsmål, så kontakt din lokale forretningsudvikler hos Virksomhedsprogrammet, der står for puljen. Du kan finde kontaktoplysningerne her.

Du kan også kontakte kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller telefon 40184884.