Sidste chance for tilmelding til møde i Bilhandelserfagruppen

Møde i Bilhandelserfagruppen i 2022.

I dag er sidste chance for tilmelding til møde i Bilhandelserfagruppen d. 19. marts, hvor du kan høre om vanvidsgarantier, seneste branchenyheder og om en ny uddannelse.

Bilhandelserfa-gruppen mødes tirsdag d. 19. marts. 2024 i Horsens, og her kan du blive opdateret på den nyeste viden og få inputs til din forretning. Tilmeld dig her.

Du kan høre om rådets nye aftale med Vaviga, der tilbyder vanvidsgarantier og om indtjeningsmuligheder ved produkter fra Topdanmark.

Du kan også høre om en nye uddannelse, som er et samarbejde mellem Mommark/Business College Syd og Dansk Bilbrancheråd, som rådet forventer sig meget af.

Vi mødes hos Frank Elkjær, Dan-Camper, Vegavej 8, 8700 Horsens, kl. 09.00 til velkomst og et rundstykke.

Vi slutter dagen senest. kl. 15.00.

Tilmeld dig her.

 

Løs dagsorden

 • Velkomst og morgenmad
 • Rundvisning og lidt historie om Dan-Camper
 • Bilsælgeruddannelse
  Vi får senere på måneden et oplag til en kursusrække som vi vil tilbyde i samarbejde med Business College Syd (Mommark). Vi vil løfte sløret for indholdet af dette. Det er planen, at kursus rækken skal begynde i 2. kvartal 2024.
 • Vaviga
  Micael Heitmann fra Vaviga fortælle om deres vanvidsgaranti, hvorved virksomhedens låne- og lejebiler, men også salgsbiler og kundebiler sikres mod vanvidskørsel. Vavigas koncept er, at virksomheden får pengene for bilen senest 14 dage efter, at beslaglæggelse er sket.
 • Brancheorientering
  Ny relevant jura, seneste nyt fra Motorkontaktudvalget og praksis fra Ankenævn for biler.
 • Frokost
 • Indlæg fra TopDanmark
  Hør om dine indtjeningsmuligheder ved produkterne Top-Garanti og Bilforsikring.
 • Netværk og ny mødedato og sted.

Bindende tilmelding senest torsdag d. 14. marts 2024 kl. 18.00.

 

Faktura for forplejning vil komme senere.

Henvendelse

Har du spørgsmål, da kontakt tovholder for Dansk Bilbrancheråds Bilhandelserfagruppe Rene Eriksen på mail re@dbr.dk eller tlf. 40465561.