Kom til super spændende møde i Bilhandelserfagruppen d. 19. marts

Møde i Bilhandelserfagruppen i 2022.

Dansk Bilbrancheråd har lagt sig i selen for at sammensætte en super spændende dag til dig i Bilhandelserfagruppen med et program, der kan forbedre din forretning. 

Tirsdag d. 19. marts. 2024 kan du blive opdateret på den nyeste viden og få inputs til din forretning, når Bilhandelserfa-gruppen mødes. 

Du kan høre om rådets nye aftale med Vaviga, der tilbyder vanvidsgarantier og om indtjeningsmuligheder ved produkter fra Topdanmark.

Du kan også høre om den nye uddannelse, som er et samarbejde mellem Mommark/Business College Syd og Dansk Bilbrancheråd, som rådet forventer sig meget af.

Vi mødes hos Frank Elkjær, Dan-Camper, Vegavej 8, 8700 Horsens, kl. 09.00 til velkomst og et rundstykke.

Vi slutter dagen senest. kl. 15.00.

Tilmeld dig her.

 

Løs dagsorden

 • Velkomst og morgenmad
 • Rundvisning og lidt historie om Dan-Camper
 • Bilsælgeruddannelse
  Vi får senere på måneden et oplag til en kursusrække som vi vil tilbyde i samarbejde med Business College Syd (Mommark). Vi vil løfte sløret for indholdet af dette. Det er planen, at kursus rækken skal begynde i 2. kvartal 2024.
 • Vaviga
  Micael Heitmann fra Vaviga fortælle om deres vanvidsgaranti, hvorved virksomhedens låne- og lejebiler, men også salgsbiler og kundebiler sikres mod vanvidskørsel. Vavigas koncept er, at virksomheden får pengene for bilen senest 14 dage efter, at beslaglæggelse er sket.
 • Brancheorientering
  Ny relevant jura, seneste nyt fra Motorkontaktudvalget og praksis fra Ankenævn for biler.
 • Frokost
 • Indlæg fra TopDanmark
  Hør om dine indtjeningsmuligheder ved produkterne Top-Garanti og Bilforsikring.
 • Netværk og ny mødedato og sted.

Bindende tilmelding senest tirsdag d. 13. marts 2024 kl. 12.00.

 

Faktura for forplejning vil komme senere.

Henvendelse

Har du spørgsmål, da kontakt tovholderne for Dansk Bilbrancheråds Bilhandelserfagruppe Rasmus Hjelmer Hansen mail rsh@dbr.dk eller tlf. 22924399 og Rene Eriksen mail re@dbr.dk eller tlf. 40465561.