Oplever du administrative/økonomiske byrder ved bøder fra automatisk trafikkontrol (ATK)

Hvis du har en låne- eller lejebil, der bliver blitzet i en ATK, så får du bøden, hvis hastighedsoverskridelsen ikke er over 30 %. Du kan ikke "bare" sende politiet en kopi af lejekontrakten, og derigennem slippe for at betale - det er ALTID dig, der hæfter for betaling af bøden, og derfor også dig selv, der skal sørge for, at den pågældende låner/lejer betaler dig.

Dansk Bilbrancheråd vil gerne undersøge, hvor mange af vore medlemmer, der får disse bøder, og hvordan medlemmerne håndterer dem. 

Vi skal derfor bede dig om at udfylde nedenstående spørgeskema, hvis du har fået sådanne bøder. Hvor mange har du fået, hvad gør du med dem, og betaler låner/lejer, når du sender en opkrævning?

Du finder spørgeskema ved at klikke på link under dokumenter. Vi vil gerne have din besvarelse senest den 16. september 2020 - og meget gerne før - på mail info@dbr.dk

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte advokat Jesper Juhlin på 22 92 43 99 eller advokat Johanne Berner Hansen på telefon 22 41 51 03