Inviter gerne andre lokalforeningerne

Fyldt sal fra hele Sjælland og Lolland-Faster til Teknisk Aften i Hillerød.

Nogle arrangementer i lokalforeningerne egner sig godt til at afholde i fællesskab med andre lokale lokalforeninger. 

I sidste uge afholdte Københavns Automekaniker Laug og Nordsjællands Autoreparatør Forening i fælleskab en teknisk aften i Hillerød. 

Men det var ikke blot et fælles arrangement for de to lokalforeninger, for de havde sammen også inviteret alle medlemmer af Dansk Bilbrancheråd fra hele Sjælland og Lolland-Falster.

Og det er en ide, som vi gerne vil videregive. For der kan komme en rigtig god aften ud af at gå sammen i lokalforeningerne og enten lave arrangementer i fællesskab eller invitere andre lokalforeninger til sine begivenheder. 

Teknisk Aften i Hillerød

Arrangementet, som Københavns Automekaniker Laug og Nordsjællands Autoreparatør Forening inviterede til, var en Teknisk Aften på Erhvervsskolen Nordsjælland, hvor - efter en hyggelig middag - tre af Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartnere holdte oplæg. 

Det var ElektroPartner, der havde ny viden med om udvalgte emner. Så var det Holco, der fortale om, hvordan man kan tilbyde og sammenstykke serviceabonnementer til kunder. Desuden fortalte CleverNPS om deres loyalitetsprogram, hvor man kan måle kundernes tilfredshed

Slutteligt fortalte Per Nielsen fra Dansk Bilbrancheråd om den nye medlemsapp, som det anbefales alle at tage i brug. Den er gratis og god.

Sådan kan man gøre det

Ofte er lokalforeningsarrangementer gratis, da det er foreningen, der betaler. Når man inviterer andre lokalforeninger, så betaler de for deltagelse, så det ikke er den afholdende forening, der står for alle udgifter. 

Sekretariatet hjælper gerne til med udarbejdelsen og udsendelse af invitationer til de relevante lokalforeninger. 

Henvendelse

Kommunikationschef Majbrit Berthelsen mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.