Sidste chance for introduktionspris på Juridisk Håndbog for bilforhandlere

December er sidste chance for at købe Johanne Berner Hansens Juridiske Håndbog for bilforhandlere til introduktionsprisen på kr. 295,-.

 

Hvis ud vil have fingerne i Juridisk Håndbog for bilforhandlere til introduktionsprisen på kr. 295,- , så er december sidste chance. 

Når nytårsklokkerne 21/22 ringer, så sker der to ting.

Den ene er, at den nye købelov træder i kraft. Den anden er, at prisen på bogen, der grundigt gennemgår den nye købelov for bilforhandlere, stiger.

395,- kr bliver prisen efter nytår. Men ind til da så kan du få bogen til en introduktionspris på kr. 295,-.

Juridisk Håndbog for bilforhandlere udkom i september 2021 og er skrevet af Dansk Bilbrancheråds juridiske chef og advokat Johanne Berner Hansen.

Da Johanne Berner Hansen kender branchen helt ud til sidste cylinder, så er bogen bygget op og skrevet med en masse praktiske eksempler i form af afgørelser.

Håndbogen giver bilforhandleren et solidt og let tilgængeligt overblik over de juridiske faldgruber, der kan være forbundet med bilsalg, lige fra risikoen forbundet med prøvekørsel over oplysningsforpligtelser til håndtering af mangler og forbrugerens beføjelser, og er derfor en uundværlig hjælp i den gode bilhandel.

Du kan læse mere om bogen her. 

Og du kan købe bogen til introduktionsprisen på kr. 295,- kr frem til 31. december 2021 her.

Henvendelse

Juridisk chef og advokat Johanne Berner Hansen, jbh@dbr.dk, tlf. 22415103.