Dansk Bilbrancheråd gør en forskel

Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd. Meningen med foreningen er, at vi kan tilbyde det, som autoværkstederne har brug for i dagligdagen og varetage mekanikermestrenes interesser. Faktisk har Dansk Bilbrancheråd eksisteret og præget branchen siden år 1939. Vi består af 33 lokalforeninger med knap 2.000 autoværksteder og andre bilvirksomheder som medlemmer.

Dansk Bilbrancheråd er en upolitisk forening, men har meget klare meninger og synspunkter om autobranchen. Vi finder det også vigtigt at samle foreningens mestre og firmaer i et stærkt samarbejde om faglige interesser. Det er Dansk Bilbrancheråd, som repræsenterer medlemmerne over for regering, folketing, offentlige myndigheder og beslægtede organisationer i alle spørgsmål af betydning for branchen.

Har du dit eget autoværksted, og vil du også gerne have glæde af de mange fordele i Dansk Bilbrancheråd og være med i fællesskabet. Så kontakt sekretariatet, som giver din henvendelse videre til en af vores 33 lokalforeninger - for det er dem, der optager nye medlemmer.

Du kan læse mere om de mange fordele, der er ved at være medlem af Dansk Bilbrancheråd medlem - ved at klikke her eller læse folder

Ud over muligheden for at ringe til Dansk Bilbrancheråds konsulenter og advokat, har Dansk Bilbrancheråd to kørende konsulenter René Eriksen og Pia Egeskov, der besøger medlemmer og er sparringspartner vedrørende alt, hvad der rør sig i virksomheden. Normalt vil der inden et besøg blive aftalt en tid og dermed givet mulighed for, at man kan forberede konsulenten på de spørgsmål, der trænger sig på i ens virksomhed.

Filer
Filer der kan downloades: