World Skills i Lyon - Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid er sponsorer

Om to uger dyster verdens bedste unge håndværkere om at blive dén bedste indenfor sit fag, når World Skills afholdes 10. -15. september i Lyon. Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid er selvfølgelig sponsorer for medlemslærlingen Marcus Skov Nielsen.

Dansk Bilbrancheråds medlemsværksted This Auto i Vrå har en lærling i verdensklasse. Helt bogstaveligt talt. For om godt to uger, står personvognsmekanikerlærling Magnus Skov Nielsen til World Skills i franske Lyon, hvor han dyster om at blive verdens bedste unge personvognsmekaniker.

I alt deltager 1.400 unge fra over 90 lande i det største Skills-event til dato. Konkurrenceområdet er 140.000 m2 stort og World Skills forventer en kvart million besøgende i dagene 10. - 15. september, hvor World Skills afholdes.

Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid er sponsorer

World Skills er en enestående mulighed for at vise de kommende generationer af unge, hvad en faglært uddannelse også er. Det er dedikation, fascination og muligheden for spændende oplevelser, samtidig med, at en uddannelse som personvognsmekaniker er en god levevej.

Derfor er det vigtigt, at Magnus Skov Nielsen får de bedste forudsætninger for hans deltagelse i verdensmesterskaberne i form af træningslejre, ekstra undervisning og adgang til træningsmateriale.

Der er store udgifter forbundet herved, og et sponsorat er derfor nødvendigt. Da Magnus Skov Nielsen er lærling hos et medlem, har henholdsvis Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid derfor valgt at sponserer Magnus Skov Nielsen og hans deltagelse i World Skills.

Yderligere besøger Dansk Bilbrancheråds landsformand Henrik Pedersen og adm. direktør Erik S. Rasmussen World Skills og yder moralsk opbakning i konkurrencedagene til Magnus.

Vi ønsker Magnus Skov Nielsen fra This Auto i Vrå held og lykke til World Skills 2024.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt adm. direktør Erik S. Rasmussen på tlf. 40414399.