World Skills i autolakering i Silkeborg - kom og kig

Skills Danmark

College 360 i Silkeborg er klar til World Skills i autolakering, og der er gratis adgang for alle, som vil opleve konkurrencesuset og snuse til faget.

Når College 360 i Silkeborg slår dørene op i uge 42, byder de ikke kun velkommen til WorldSkills og de 15 dygtigste unge autolakerere fra hele verden her i blandt vores danske deltager, Casper Bjørn Christensen. De byder også velkommen til publikum og gæster:

Alle er velkommen til at kigge forbi (der er gratis adgang), heppe på vores danske deltager – og måske selv prøve kræfter med autolakeringens svære kunst – i en topmoderne simulator.

Det er første, og måske eneste gang, Danmark er vært ved et WorldSkills Car Painting, og det bliver et helt særligt event.

Der bliver blandt andet mulighed for at komme indenfor på College 360, der huser en af Europas mest moderne afdelinger for autolakering. De unge VM-deltagere kan følges på helt tæt hold alle fire konkurrencedage, og derudover er der mulighed for at deltage i forskellige former for aktiviteter på skolen under overskriften: Leg med fagene.

Du kan se programmet i vedhæftede fil nederst.

WorldSkills 2022 – Special Edition

WorldSkills 2022 skulle have været afholdt i Shanghai som ét samlet event, men pga. corona-situationen i Kina, bliver verdensmesterskabet nu afholdt som en ”special edition” i 15 forskellige lande blandt andet i Danmark på College 360 i Silkeborg.

På verdensplan deltager over 1000 unge mennesker fra mere end 58 forskellige regioner og lande, og der konkurreres inden for 61 forskellige fag. Danmark stiller op med unge konkurrencedeltagere i 8 fag og dommere i 9 fag.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.