”Vores Autobranche” - De Grønne 2020’ere

Årets helt store konference – Vores Autobranche – som Dansk Bilbrancheråd og Foreningen "Tun din fremtid" er en del af, skulle være den helt store samling af hele den danske autobranche, hvor der skulle diskuteres udfordringer, muligheder og ikke mindst den grønne omstilling på tværs af brancheskel.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen, selvom corona har ændret forholdene omkring konferencen. Hele konferencen er overført til et stort eksklusivt magasin, hvor alle parter bidrager med egne indlæg og diskussioner om højaktuelle emner i den danske autobranche.

Dansk Bilbrancheråd er en af samarbejdspartnerne til Vores Autobranche. Derfor har vi sikret, at alle medlemmer af Dansk Bilbrancheråd også bliver en del af konferencen – Fredag den 27/11 vil du modtage dit eget personlige eksemplar af magasinet ”Vores Autobranche” distribueret sammen med Motor-magasinet.

Som en del af vores samarbejde med Motor-magasinet og ”Vores Autobranche”, kan du samtidig få et personligt login og abonnement på Motor-magasinet helt uden beregning i 60 dage. Abonnementet stopper ved udløb og der er ingen INGEN købsforpligtigelse.

Du skal blot registrere dig  - TRYK HER  - Det er VIGTIGT, at du under bemærkninger anfører; ”DBR” – så vil du efterfølgende være helt tæt på den redaktionelle dækning via PC eller din mobil.     

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om "Tun din Fremtid" er du velkommen til at kontakte foreningens formand Henrik Hansen på telefon 21 68 39 19

God læselyst!