Vigtig information! Log på igen hos KMO.

For at dit arbejde med kølemiddel er lovligt, skal du være registreret hos KMO. Deres system er efter et hackerangreb nu oppe igen - men uden dine data - og du skal derfor logge på og registrere dig igen.

Hvis I i din virksomhed arbejder med kølemidler, så skal du og dine kolleger logger ind på KMO´s hjemme side og registrere jer igen.

Alle tidligere registreringer er gået tabt, og ny registrering er derfor nødvendig, hvis du og dine kolleger skal opfylde loven omkring arbejde med kølemidler.  

Manglende registrering kan medføre bøder og pålæg fra arbejdstilsynet.

KMO skriver selv:

Nyt KMO system er online!

KMO’s IT system har været offline i en lang periode pga. hacking, men vi har nu sat et helt nyt, sikret system online, hvor både personer og virksomheder skal søge om nye godkendelser.

For at få en gyldig KMO-godkendelse fremover, skal du derfor benytte links på https://kmo.dk eller gå direkte ind på adressen https://mit.kmo.dk/ – og oprette en KMO konto samt en ansøgning med dine uddannelsespapirer.

Spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med det nye KMO system, bedes rettes til KMO servicepartner: SMB Solutions ApS på mailadressen support@smbsolutions.dk eller på telefonnummer 71 999 886.

Henvendelse

Har du kommentarer eller spørgsmål, da kontakt Teknisk Konsulent i Dansk Bilbrancheråd Finn Larsen på fl@dbr.dk eller tlf. 51309369.