Velkommen til Motorcykel Forhandler Foreningen

Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF) er blevet optaget som associeret medlem af Dansk Bilbrancheråd pr. den 1. januar 2020. MFF er en veldrevet forening i vækst, der har samme værdisæt som Dansk Bilbrancheråd, og derfor passer et partnerskab godt til begge foreninger.

- MFF er en lille organisation med 75 medlemmer, og vi har ikke pondus til at have juridisk ekspertise ansat. Da vi samtidig kender et par af Dansk Bilbrancheråds jurister, var et medlemskab oplagt for os, fortæller John Tange, formand for Motorcykel Forhandler Foreningen.

Lidt som en kaskoforsikring

MFF betragter medlemskabet lidt som en kaskoforsikring, hvor det her bare drejer sig om juridisk bistand.

- Om transportmidlet har to eller flere hjul, betyder i juridisk sammenhæng ikke det store. Det vigtige er, at Dansk Bilbrancheråd har stor ekspertise på området, tilføjer John Tange.

Juridiske muskler

- Vi byder Motorcykel Forhandler Foreningen velkommen og garanterer, at Dansk Bilbrancheråd har de juridiske muskler, der skal til at for at servicere MFF's mange medlemmer fremover, siger Erik S. Rasmussen, direktør, Dansk Bilbrancheråd og tilføjer, at rådet glæder sig til samarbejdet.

Motorcykler sælger godt

Med 3208 nyregistrerede motorcykler herhjemme i 2019 ligger salget en anelse under 2018, mens salget for hele Europa er anderledes positivt. I de første 9 måneder af 2019 var antallet af mc-registreringer i EU på 912.972 svarende til en stigning på 8,5% set i forhold til den samme periode i 2018. Tallene kommer fra den europæiske sammenslutning af motorcykelproducenter ACEM (European Association of Motorcycle Manufacturers).

Fakta om Motorcykel Forhandler Foreningen

Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF) er en forening af aktive motorcykelforhandlere i Danmark. MFF blev stiftet den 1. marts 1932 og har til formål at samle motorcykelforhandlere i Danmark til samarbejde for fælles interesser. Foreningen tæller 75 medlemmer, der alle har forhandling af motorcykler som hovederhverv.