Værkstedernes Indkøbsforening mangler udlejningsbiler!

Øget efterspørgsel skaber behov for flere udlejningsforretninger. 

Det har været en travl sommer for Værkstedernes Indkøbsforening og deres Autokonzept Biludlejningsforretninger. Efterspørgslen på lejebiler har været stor - så stor at flere udlejningsforretninger i perioder har måtte skuffe kunder, da alle biler har været udlejet. 
Værkstedernes Indkøbsforening har fået en del henvendelser fra byer, hvor de endnu ikke har en udlejningsforretning. Måske det kunne være noget for dig?  

De har blandt andet forespørgsler på udlejningsbiler i følgende byer: 

Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - Aarhus - Ebeltoft - Viborg - Struer - Holstebro - Ringkøbing - Skjern - Herning - Billund - Skanderborg - Kolding - Fredericia - Aabenraa - Middelfart - Odense - Assens - Nyborg - Korsør - Slagelse - Holbæk - Næstved - Ringsted - Bornholm 

Fra Autokonzept Biludlejning gik i luften i sommeren 2018 til nu er de vækstet til 29 udlejningsforretninger med flere end 220 udlejningsbiler. Målet er at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark.

De lokale Autokonzept Biludlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoværksteder og bilforhandlere fordelt over hele landet, som har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Hver biludlejningsforretning får sit eget distrikt med et fornuftigt potentiale. Det er egne biler, du lejer ud, det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler. VI stiller et omfattende, brugervenligt administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop. Du får assistance fra et aktivt hovedkontor, der hjælper dig hver dag, både med tekniske udfordringer såvel som med den nationale og lokale markedsføring.

Læs mere om konceptet KLIK HER

Klar på at udleje biler? 
Overvejer du også at udnytte dine værksteds- eller salgsbiler til udlejning og dermed opnå en ekstra indtægt? Så er det nu du skal i gang!

Kontakt VI konsulent Jens Spanggaard på
 tlf.: 
+45 70606029, for en uforpligtende snak herom.