Vælg et forsikringsselskab, der respekterer det frie værkstedsvalg

I halen på, at Gensidige opsagde aftalen med 1200 værksteder herhjemme, lavede TV2 Nord i onsdags et indslag, der tog fat på problematikken. Journalisten interviewede både en værkstedsejer (Gjøl Autoværksted), Dansk Bilbrancheråds direktør Erik S. Rasmussen og jurist hos FDM Michael Nielsen.

- Vores bedste råd til bilejere, der vil have retten tilbage til at selv at bestemme, det er at vælge et forsikringsselskab, der respekterer det frie værkstedsvalg, siger Erik S. Rasmussen til TV2 Nord.

Respekter det frie værkstedsvalg

Konklusionen er, at både Dansk Bilbrancheråd og FDM anbefaler bilejerne, at de vælger et forsikringsselskab, der respekterer det frie værkstedsvalg.

Se og hør TV2 indslag her. Indslaget starter 49 sekunder inde i udsendelsen.

Læs vores mail til alle medlemmer vedr. Gensidiges opsigelse her.

Fortæl om den mildest talt kontroversielle beslutning forsikringsselskaberne i højere og højere grad tager og dermed fratager deres kunder - bilejerne - muligheden for selv at bestemme hvor deres bil skal repareres. Denne artikel er delt på Dansk Bilbrancheråds Facebookside, og den er delt på Twitter.

Samme problem i Sverige

I Sverige kæmper bilister og værksteder den samme kamp. Her link til en artikel i det svenske Motor-magasinet med overskriften Bilejere ’køres over’ af forsikringsselskaber og bilproducenter.