Tun Din Fremtid-succes til DM i Skills!

Tun Din Fremtid-raceren med mekanikerlærlinge Michelle Delfs Bæk og kører Silas Rytter var en kæmpe succes til DM i Skills Fredericia 2-4. februar 2023, hvor de viste de unge det fede ved mekanikerfaget.

Vi var fuldstændig overrendt alle dage af de mange besøgende unge, som ville høre mere om Tun Din Fremtid-raceren og mekanikerfaget. Michelle Delfs Bæk, som er én af vores utroligt dygtige racingmekanikerlærlinge samt racerkører og mekanikerlærling Silas Rytter var et hit uden lige.

Det fortæller Lucas Hultgren, som er Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent og ansvarlig for standen til DM i Skills, og fortsætter;

Vi fik simpelthen så mange gode snakke med både den helt unge målgruppe samt de lidt ældre fra 8. og 9. klasse, og mange meldte tilbage, at de ville være mekanikere!

Første gang med egen stand til DM i Skills

Standen til DM i Skills er en del af lærlingekampagnen Tun Din Fremtid, hvortil lærlingeracingteamet Touringcar Academy hører med Tun Din Fremtid-racerbilen, hvilket er en realitet på grund af Dansk Bilbrancheråds store støtte. I år er det således også første gang, at der investeres i at få påvirket de unge til Skills til at søge mod mekanikerfaget.

Det var første gang, at Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtid var direkte repræsenteret med egen stand, og standen var smukt indhyllet i Tun Din Fremtids bedste logoer og slogans, ligesom der var produceret en folder til formålet, så de mange unge kunne få noget skriftligt at tage med hjem samt med henvisning til at følge alle de mange sociale medieplatforme, hvor Tun Din Fremtid og Touringcar Academy er til stede, fortæller Lucas Hultgren.

Tun Din Fremtid-raceren opfyldte dermed sit formål til fulde, da racerbilen lokkede mange unge bilinteresserede til standen, hvorefter både Michelle, Silas og rådets ansatte samt Henrik Hansen og Anders Larsen fra hovedbestyrelsen hurtigt kunne dreje snakken med de unge ind på de utrolig mange gode grunde, der er til at blive mekaniker.

Lærlingekampagnen fortsætter trods at DM i Skills er omme for denne gang og Lucas Hultgren runder dagene af med følgende;

Herfra skal der bare lyde en stor opfordring til at gå ind og følge os på de sociale medier, hvor vi var massivt tilstede under Skills og kontinuerligt er, samt et tusind tak for denne gang til alle vores mange besøgende og Dansk Bilbrancheråds-medlemmer, der lagde vejen forbi samt et stort tillykke til vinderne. Vi glæder os til næste år i Roskilde, hvor endnu flere unge får muligheden for at opleve, hvor fedt det er at være mekaniker.

Henvendelse

Kontakt Lucas Hultgren vores lærlingekonsulent for yderligere spørgsmål eller henvendelser, mail: lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.