Tun Din Fremtid og Dansk Bilbrancheråd var til uddannelsesmesse i Næstved

Tun Din Fremtid kampagnen har netop været på uddannelsesmesse i Næstved sammen med Dansk Bilbrancheråds lokalforening Sydsjælland.

Det var en fremragende dag hvor Tun Din Fremtid kampagnen virkelig fik slået et slag for vores mange gode budskaber om hvorfor de unge naturligvis skal vælge sig en erhvervsuddannelse til mekaniker, og lære at tune deres egen fremtid!

Tun Din Fremtid kampagnen og Dansk Bilbrancheråd var repræsenteret i form af vores lærlingekonsulent i Dansk Bilbrancheråd, Lucas Thelander Hultgren, der også står for den daglige drift af uddannelses- og lærlingekampagnen, samt lokalformanden for Dansk Bilbrancheråd Sydsjælland og hovedbestyrelsesmedlem, Steen Kielstrup.

Dagen bød på mange spændende oplevelser og spørgsmål fra de nysgerrige unge, som gerne ville vide mere om hvad uddannelsen til mekaniker bød på. Tun Din Fremtid standen havde som det ses deres flotte og iøjnefaldende kampagne med, med det genkendelige brand og håndtegn, og budskabet “Fuck Mainstream og bliv mekaniker nu!” gik som altid klart og rent igennem overfor de unge.

Kort sagt handler det om at lære de unge at tune deres egen fremtid!

Lucas Thelander Hultgren udtaler;

”Formålet med Tun Din Fremtid-kampagnen er netop at nedbryde de mange fordomme der er om det faglærte Danmark og erhvervsuddannelserne og vise hvor utrolig mange fantastiske fremtids- og karrieremuligheder der ligger i at tage sig en erhvervsuddannelse til mekaniker! At fortælle de unge og deres forældre om de mange muligheder for at blive selvstændig og virksomhedsejer hvis det er det man kunne ønske sig, men også bare for at sikre sig et godt job med en god løn og jobgaranti. At der er mange muligheder for karriereskift senere i livet og at man generelt bare er i super høj kurs fordi manglen på mekanikere bliver større og større... Kort sagt handler det jo om, at lære de unge at tune deres egen fremtid!".

”Og det synes jeg virkelig at vi lykkes med til disse uddannelsesmesser”, afslutter Lucas Thelander Hultgren.

Henvendelse:

Så hvis man har nogle udannelsesmesser derude lokalt som man tænker ville være oplagt at få Tun Din Fremtid kampagnen med til, så vi kan få så mange unge som muligt overbevist om hvorfor netop de skal blive mekaniker nu, så kontakt endelig vores lærlingekonsulent på Lucas Hultgren på lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.