Tun Din Fremtid og Dansk Bilbrancheråd fyrer op i cylinderne til DM i Skills!

Tun din Fremtid-raceren kommer med på standen på DM i Skills

Kom og besøg Dansk Bilbrancheråds udstillerstand, hvor Tun Din Fremtid-raceren, bilens driver og en af holdets racermekaniker-lærlinge står klar til at vise de unge, hvor fed en karrierevej mekanikerfaget er.

Kom og mød Dansk Bilbrancheråd og bak op om rådets lærlingekampagnen på DM i Skills i Fredericia fra fredag d. 2. til lørdag d. 4. februar på udstillerstanden "Tun Din Fremtid". Den ligger lige overfor personvognsmekaniker-konkurrencestanden.

På Tun Din Fremtid-standen kan du møde en af rådets dygtigste medlems-mekanikerlærlinge, Michelle Delfs Bæk, som har en fast plads i lærlingeracingteamet, du kan møde Silas Rytter, som er racingdriver i ”Touringcar Academy – Tun Din Fremtid” og du kan møde Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent, Lucas Hultgren.

Vi kommer til at have en helt fantastisk stand, hvor vores lærlingekampagne ”Tun Din Fremtid” vil være i fuldt fokus. Vi har selve Tun Din Fremtid-racerbilen med samt vores dygtige racermekaniker Michelle Delfs Bæk og ligeså racingdriver Silas Rytter, for at vise, hvad personvognsmekanikerfaget kan. 

Det fortæller Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren, som er ansat for at øge interessen hos de unge for mekanikerfaget, og fortsætter;

Tun din Fremtid-racerbilen og Touringcar Academy er en del af vores lærlingekampagne og er et fantastisk trækplaster overfor de unge, kommende mekanikerlærlinge. Vi skal bruge dagene på DM i Skills til at præge de unge til at vælge Danmarks absolut fedeste og bedste uddannelse og karrierevej”.

Fredericia d. 2. - 4. februar

DM i Skills afholdes i år i Fredericia fra d. 2. - 4. februar og Lucas Hultgren, Michelle Delfs Bæk  og Silas Rytter vil være der alle dage og Dansk Bilbrancheråds hovedbestyrelsesmedlem og en af de drivende kræfter i Tun Din Fremtid foreningen Anders Boas Larsen kommer forbi fredag.

Så kom forbi til et besøg og støt op om branchens bedste og største lærlingekampagne, Tun Din Fremtid, og hjælp os i kampen om at få de unge til at lære at tune deres egen fremtid!

Som vanligt er Dansk Bilbrancheråd vært for en frokost og en kop kaffe fredag og lørdag mod forudgående tilmelding til mb@dbr.dk.

Henvendelse

Kontakt Lærlingekonsulent Lucas Hultgren, hvis du her spørgsmål eller kommentarer på mail: lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.