Tun Din Fremtid lancerer ny lærlinge-hjemmeside: Find din praktikplads

Bliv synlig overfor den perfekte lærling på Tun Din Fremtids nye lærlingeside: “Find din praktikplads”.

Tun Din Fremtid har netop lanceret den nye lærlinge-hjemmeside “Find Din Praktikplads”, hvis formål er at matche den perfekte lærling med det perfekte værksted.

Den nye rekrutteringsside ligger på Tun Din Fremtids eksisterende hjemmeside, sammen med information omkring mekanikeruddannelsen.

Dermed kan de mange unge, som Tun Din Fremtid-kampagnens intensive markedsføring får ind på hjemmesiden, først kan læse om, hvordan de bliver mekaniker og uddannelsens mange fremtidsmuligheder. Herefter kan de unge, som en bonus, se, hvor i landet, de allerede i dag kan få en praktikplads og komme i gang med at tune deres egen fremtid! 

Sådan fungerer siden

Alle der ønsker og søger en lærling, bliver skrevet op på den nye side og vist med navn, by og hjemmeside-link. Herved har lærlingene mulighed for at se, at du søger lærling og kontakte dig.

Se hvilke værksteder, der allerede har skrevet sig op på siden her: “Find Din Praktikplads”.

Håbet og ambitionen er, at Tun Din Fremtid med denne ekstra service, kan hjælpe jer med at finde de lærlinge, som I netop står og mangler. 

Tun Din Fremtid-kampagnen vil, udover den allerede igangværende markedsføring, i de kommende måneder sætte maksimalt fokus på den nye side overfor de unge.

Så vær med fra begyndelsen!

Sådan kommer du også på siden

Vil du også være synlig overfor de mange unge, som søger en læreplads, så skriv en mail til Tun Din Fremtids studentermedhjælper Simone Mcpherson på skm@dbr.dk med:

  • Dine kontaktoplysninger
  • Linket til din hjemmeside

Herefter sørger Simone for, at dit værksted kommer på siden, så de unge, som søger en læreplads, kan finde netop dit værksted og dine kontaktoplysninger.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt lærlingekonsulent Lucas Hultgren, der står for den daglige drift af Tun Din Fremtid-kampagnen, på mail: lth@dbr.dk eller tlf: 30200848.