Touringcar Academy - Tun Din Fremtid racingsæsonen er begyndt med et brag

Så er vi i gang - ikke noget, som vores dygtige lærlingemekanikere dog ikke kunne fikse!

Dansk Bilbrancheråd og Tun Din Fremtids lærlinge-racingteam er begyndt på en ny racingsæson, som i år er med to racerbiler. Første løb er kørt, og der var fuldt tryk på fra første sekund - det hele begyndte med et brag!

Racingsæsonen for 2023 begyndt, og i år er det med endnu en Tun Din Fremtid racerbil, nemlig én Alfa Romeo Guilietta i TCR-kongeklassen, så lærlingekampagnen opnår større synlighed overfor de unge potentielle mekanikere. 

Første løb var et DS3-løb på Padborg Park d. 29. - 30. april, med en ny kører bag rettet. Den nye kører i DS3-bilen er Milan Rytter, der er lillebror til tidligere kører Silas Rytter, da Silas Rytter i år rykker op i TCR-rækken. 

Sæsonstart med et brag - skur og bil totalsmadret

Milan Rytter kører lige så bragende godt som Silas, men allerede lørdag var der action, så mekanikerlærlingene kom på en opgave ud over det sædvanlige.

Bilens bagende skred lørdag ud og kom ud af kontrol for Milan. Bilen begyndte at rotere, og på få sekunder lå DS3-raceren pludselig inde i et skur, hvorefter både bil og skur var totalsmadret.

Vi troede alle, at det var slut for race i denne omgang, og at bilen ikke kunne nå at blive klar til søndagens løb, fortæller Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Hultgren og fortsætter; 

Men efter en helt igennem fænomenal indsats fra vores mekanikerlærlinge, der knoklede til sent ud på natten, blev bilen køreklar til søndagens race efter en sublim holdindsats!

Det er en vild indsats af mekanikerlærlingene, der virkelig understreger, hvor fantastiske rollemodeller og hvor fascinerende vores Touringcar Academy mekanikerlærlinge er.

Meget mere race

Årets første race var en ilddåb for hele holdet, og dét det hele handler om - hvordan dygtige mekanikere til tider kan trylle i en damp af holdånd og adrenalin og få det umulige til at ske gennem dygtighed og vedholdenhed.

Sæsonen er heldigvis først lige begyndt, og årets løbskalender ses nedenfor for både DS3- og TCR-klassen, hvor de to Tun Din Fremtid-racere kører .

Alle Dansk Bilbrancheråds medlemmer opfordres til at komme og møde vores pragtfulde og seje unge mekanikerlærlinge og se noget race!

TCR-løbene kan man i øvrigt også se på DR/TV og online, idet netop DR og TCR Denmark har lavet en aftale om, at de vil dække Danmarks vigtigste og mest højprofilerede racerklasse, hvilket bl.a. var blot én af de mange gode grunde til at opgradere med en Tun Din Fremtid TCR-racer, idet vi nu til alle kommende TCR-løb får vores Dansk Bilbrancheråd-lærlinge og Tun Din Fremtid logo ud på landsplan og i et af vores store massemedier til et hav af mennesker! 

Racekalender for både DS3 og TCR Tun Din Fremtid-raceren 2023

20-21/05 – 2023

Åbningsløbet i TCR

Sted: Jyllandsringen

17-18/06 - 2023

TCR og DS3 race

Sted: Ring Djursland

04-06/08 - 2023

Copenhagen Historic GP – Både TCR og DS3 kører løb.

Sted: Bellahøj, København

18-20/08 – 2023

Grand Prix Denmark, både TCR og DS3 løb

Sted: Jyllandsringen

16/09 – 2023

Padborg Night Race - TCR løb

Sted: Padborg Park

30/09-1/10 - 2023

DM finalen i både TCR og DS3

Sted: Jyllandsringen

 

Du kan også følge med i racingsæsonen på vores sociale medier, hvor du kan få mere info samt billeder og videoer af det hele.

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt lærlingekonsulent Lucas Hultgren på lht@dbr.dk eller tlf. 30200848.

Du kan også altid kontakte Lucas Hultgren, såfremt du har et ønske om at lave et decideret lokalforeningsarrangement i forbindelse med ét af ovenstående motorløb.