Tilskud til grøn omstilling i erhvervslivet

Reglerne for Erhvervspuljen blev ændret den 1. november 2022, og puljen er nu åben og kan søges hele året.

Erhvervspuljen er en tilskudspulje til dansk erhvervsliv på 3,5 mia. kr., der løber frem til 2029. Både små og store private virksomheder i langt de fleste brancher kan få tilskud til næsten alle typer projekter, der sparer energi eller CO2 fra energiudledninger.

Erhvervslivet spiller en afgørende rolle i Danmarks målsætning om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 % i 2030. Erhvervspuljen er sat i verden for at understøtte, at potentialet for et grønnere og mere energieffektivt erhvervsliv indfries.

Med et tilskud fra Erhvervspuljen bliver det mere rentabelt for virksomheder at investere i grønne projekter, der kan styrke både konkurrenceevne og omdømme. Grønne investeringer kan desuden bidrage til at skære toppen af energiregningerne, reducere virksomhedernes CO2-udledninger og styrke forsyningssikkerheden i samfundet.

Virksomheder kan maksimalt få 112 mio. kr. i tilskud, og puljen dækker op til 50 % af de støtteberettigede omkostninger afhængigt af din virksomheds størrelse.

Vil du vide mere? Deltag i Erhvervsstyrelsens webinar om Erhvervspuljen d. 8. November 2022 kl.16.00 til 17.30. Tilmelding skal ske på kgjn@ens.dk.

Læs mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside om erhvervstilskud her.

 

Kontakt Erhvervsstyrelsen, for flere informationer.

 

Henvendelse

Har du kommentarer, da kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.