Tillykke fra Dansk Bilbrancheråd

Bagerst landsformand Henrik Pedersen, mf. tv. lærer Christian Randeris, mf. th. uddannelseschef Allan Kristiansen, n.tv. Jonas Yde Petersen, n.m. Jeppe Præstiin Mikkelsen og n. th. Michael Bolvig Hansen.

Dansk Bilbrancheråd ønskede EuroSkills-medaljevinderne i autofagene tillykke i tirsdags, hvor landsformand Henrik Pedersen tog imod vinderne og overrakte dem hver to VIP-billetter til DS3- og TCR-finaleløbet.

Det var tre glade unge mennesker, som tirsdag eftermiddag blev modtaget af landsformanden Henrik Pedersen i Håndværkerforeningens bygning, Moltkes Palæ, i København.

De tre unge var bil- og autobranchens stolte medaljevindere, som netop var hjemvendt fra EuroSkills, hvor de havde vist Europa, hvilket stof danske unge lærlinge er gjort af. Og det var henholdsvis sølv og bronze.

Som beskrevet i artiklen Medaljefest til EuroSkills 2023 | Dansk Bilbrancheråd (dbr.dk), så fik de tre herre en sølvmedalje og to bronzemedaljer med hjem.

Det ville Dansk Bilbrancheråd selvfølgelig anerkende, så landsformand Henrik Pedersen havde inviteret til en eftermiddagsseance i Moltkes Palæ, hvor han har adgang til lokaler, og hvor de tre medaljevindere samt Jeppes lærer fra Skjern Tekniske Skole blev vist rundt, inden Henrik Pedersen overrakte de tre vindere en gave fra rådet. 

VIP-billetter til finaleløbet

Vinderne fik hver 2 VIP-billetter til DS3- TCR Finaleløbet på Jyllandsringen 1. oktober, hvor de får beværtning gennem dagen og adgang til pitten. Noget, som Dansk Bilbrancheråds medlemmer i øvrigt også kan deltage i og som er en del af Tun Din Fremtid-kampagnen.

Dansk Bilbrancheråd ønsker både medlemmerne og deres medaljevindere tillykke med den flotte præstation. 

Henvendelse 

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.