Støt et godt formål til Copenhagen Historic Grand Prix

"Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu"-racerbilen samler ind til Børn og Unge-programmet på Rigshospitalet ved weekendens Copenhagen Historic Grand Prix. Dansk Bilbrancheråd har allerede doneret til det gode formål, og du kan gøre det samme. 

Til årets Copenhagen Historic Grand Prix kører "Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu"-racerbilen som en del af Race for Riget. Her kører de omgange på banen med alvorligt syge børn og unge, som til dagligt er indlagt på Rigshospitalet.

Samtidig med, at børnene får en fed racer-oplevelse, så samler "Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu"-racerbilen og teamet bag (Touringcar Academy) ind til, at disse børn og deres familier, kan få nogle gode oplevelser i deres pressede hverdag, og det er her, du kan hjælpe.

Donations-muligheder

Du kan donere forskellige beløb og hvad du får, afhænger af, hvilken type donation du vælger. Du vil dog ALTID få masser af goodwill og en god mavefornemmelse, da overskuddet fra salget af sponsoraterne går direkte til Børn & ungeprogrammet på Rigshospitalet.

  • Få dit navn på Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu-Raceren: Få dit navn på taget af DS3 Cup raceren til CHGP Pris min. 1000 kr.
  • Bronze: Logo på DS3 Cup Raceren til CHGP 2022, omtale på Touringcar Academys LinkedIn-side. Pris min. 2.500 kr. + evt. omkostninger til produktion af logo.
  • Sølv: Logo på fronten af DS3 Cup Racer til CHGP 2022. Omtale på Touringcar Academys LinkedIn-side. 2 dagsbilletter til CHGP 2022 eller en tur tur som passager i akademiets DS3 Cup racer på banen*. Pris Min. 5.000 kr.
  • Guld: Logo på siden af DS3 Cup Racer til CHGP 2022. Omtale på Touringcar Academys LinkedIn-side. 4 dagsbilletter til CHGP 2022 eller en tur som passager i akademiets DS3 Cup racer på banen*. Pris min.10.000 kr

Alle priser er + moms.
*Grundet den stramme tidsplan er der et begrænset antal ture til rådighed

Hvad er "Tun din Fremtid - blive mekaniker nu"-raceren og Touringcar Academy

Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu er en kampagne støttet af Dansk Bilbrancheråd, der skal tiltrække flere unge til branchen. Som blikfang bruges blandt andet racersporten, og muligheden for at blive racer-mekaniker. Tun din Fremtid - bliv mekaniker nu" - raceren er en del af Touringcar Academy, som er en uddannelsesplatform for unge racertalenter og mekanikerlærlinge med et ønske om en karriere i professionel motorsport. Touringcar Academy stiller i 2022 til start i den skandinaviske DS3 Cup, hvor målsætningen er topplaceringer. Alle medlemmer af Touringcar Academy-teamet er lærlinge med topkarakterer og er udvalgt af DASU, Dansk Bilbrancheråd og ledelsen i Touringcar Academy.

Hvordan donerer jeg og kommer med?

Du kontakter Touringcar Academy på LinkedIn: linkedin.com/in/touringcar-academy-128262242 eller på mail: touringcar.academy@gmail.com
Eller ring til Touringcar Academy på tlf: 21 63 06 14 (Martin) eller 51 82 44 33 (Morten).