Status på EEO´s rollemodelsindsats: Vi skal have LANGT flere endnu!

Mads Madsen er lærling hos Porsche Servicecenter Vejle under MY GARAGE og en af de nye rollemodeller. Mester gav burger til hele værkstedet for gavekortet.

Tilmelder du din lærling eller unge svend til Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO)'s rollemodelindsats, så kvitterer Dansk Bilbrancheråd med et gavekort til en middag. Flere har tilmeldt værkstedets unge som rollemodeller - men der er plads til mange flere.

På forårets formandsmøde var fremtidens arbejdskraft og lærlinge- og svendemanglen et meget stort emne. Dansk Bilbrancheråd introducerede rollemodelindsatsen fra Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO), og der blev her lovet en dejlig præmie til alle mestrer, der tilmelder sine lærlinge og unge svende; en præmie på 1500 kr. til et restaurantbesøg.

Siden Dansk Bilbrancheråd søsatte initiativet, er der tilmeldt hele 12 ekstra mekanikerlærlinge og/eller unge svende fra rådets medlemsværksteder til EEO´s rollemodelsindsats .

EEO's rollemodeller er et enormt vigtigt initiativ, og man kan ikke blive andet end glad, når man ser, hvor godt medlemsværkstederne tager imod det! Rollemodelsindsatsen fra EEO giver os muligheden for at fremme mekanikeruddannelsen på anden vis end vores egne mange andre initiativer, udtaler Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent Lucas Thelander Hultgren og fortsætter;

Det er en rigtig god og vigtig måde at få markedsført mekanikeruddannelsen på direkte ud til de unge på de enkelte folkeskoler.

VI SKAL HAVE LANGT FLERE ENDNU!

Men det er ikke slut endnu; som mester har du stadig muligheden for at tilmelde dine dygtige lærlinge og svende, og dermed indkassere præmien fra Dansk Bilbrancheråd.

Det eneste du skal gøre er at tage fat i din lærling/svend, få en god snak med ham/hende om dette fantastiske initiativ, tilmelde ham/hende med det samme på EEO's hjemmeside jf. linket nedenfor, og så sende den bekræftelse, som I modtager på mail, til vores lærlingekonsulent, Lucas Thelander Hultgren på email: lth@dbr.dk.

Som krav for tilmelding gælder det, at din lærling/svend skal være mellem 17-28 år, være i gang med eller have færdiggjort sin EUD/EUX, og være klar på at holde en masse fede oplæg om sin uddannelse.

Når vi har modtaget og bekræftet hans/hendes tilmelding i vores system, samt fået jeres og den tilmeldtes oplysninger, kan du som mester få en skøn præmie på 1500 kr, eventuelt til et dejligt restaurantbesøg eller burgers til hele værkstedet!

Du kan læse mere om initiativet på følgende link:  https://eeo.dk/vejentil/vejentileud-dk/.

Henvendelse

Har du spørgsmål til EEO, rollemodelsindsatsen og tilmelding kontakt da lærlinge konsulent Lucas Hultgren på mail: lth@dbr.dk

Har du spørgsmål til det praktiske vedrørende gaven og refundering, kontakt da økonomichef Per Nielsen på pbn@dbr.dk.