Skal dine kontoransatte eller lagermedarbejdere på kursus? Se støttemuligheder her.

DBR Arbejdsgiverforening har i samarbejde med HK afholdt et kort webinar, hvor du kan se støttemuligheder for dine funktionærer og hvilke generelle tilskud, som du kan opnå gennem arbejdsgiverforeningen.

Der er flere gode muligheder for støtte, hvis du er medlem af DBR Arbejdsgiverforening, hvilket du kan se mere om i et kort webinar produceret i forrige uge.

Se webinaret her.

På webinaret gennemgår daglig administrator af DBR Arbejdsgiverfor, Johanne Berner, først de generelle (og gode) muligheder for tilskud, som man kan opnå gennem medlemskab af DBR Arbejdsgiverforening. 

Herefter går en Britta Appel fra HK i dybden med mulighederne for tilskud til funktionærer - fx salgsmedarbejdere og lagermedarbejdere. 

Størrelsen af tilskuddet bliver gennemgået ligesom der bliver givet eksempler på kurser, som kan være relevante for henholdsvis kontoransatte og lagermedarbejdere. 

Der kan søges tilskud i kompetencefonden under HK fra og med 1. januar 2023 - nærmere om ansøgningsprocedure m.v. vil blive sendt ud til medlemmer af DBR Arbejdsgiverforening inden nytår. 

Læs mere om DBR Arbejdsgiverforening her. 

Henvendelse

Vil du vide mere eller ønsker medlemskab af DBR Arbejdsgiverforening, da kontakt jurist og daglig administrator Johanne Berner på jbh@dbr.dk eller på tlf. 22415103.