Se vinderne fra Auto Awards 2019 her

Foto: Heidi Sinnet
- Vi er glade og stolte over at vinde prisen som Årets autoværksted 2019, siger direktør og ejer af CiPe:Care, Henrik Hansen, som har drevet Cipe:Care siden etableringen i 1995.

Med alt lige fra et Eurythmics-tema til dans under lygten højt oppe under loftet dannede Cirkusbygningen i København tirsdag for femte gang rammen om Auto Awards. Bilbranchens helt egen Oscar-fest formåede også i år at samle hele den bredspektrede autobranche ét sted og på samme tid.

24 kategorier

Standup-komikeren og skuespilleren Martin Brygmann stod for slaget, da aktører i og uden om autobranchen overrakte statuetter til årets bedste virksomheder i 24 kategorier.

Som særlig gæst optrådte transportminister Benny Engelbrecht, der glædede sig over, at grønne biler er ved at blive mere konkurrencedygtige, og som – velkomment – udtrykte forståelse for, at der skal være plads til bilerne på vore veje.

Årets Værksted

Vinder af prisen som Årets Værksted blev Henrik Hansen, CiPe:Care, der med lige dele glæde og stolthed modtog sin statuette på scenen flankeret af sit lederteam. Som den, der afslørede vindernavnet, stod Dansk Bilbrancheråds formand, Henrik Pedersen. Dermed tilføjedes overrækkelsen en ekstra dimension, idet Henrik Hansen som bekendt også er næstformand for Dansk Bilbrancheråd.

Årets Produkt

Prisen som Årets Karrosseriværksted gik på ny til Crashpoint, Aarhus N, mens årets autogenbruger blev Salling Autogenbrug. Blandt øvrige prismodtagere var Digital-Servicebook.com – Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner vedrørende den uafhængige, digitale servicebog, mens titlen Årets Synshal gik til Applus+ Bilsyn.

Her et link til den samlede oversigt over vinderne i de forskellige kategorier.

Auto Awards, der fortsat arrangeres af Goodwill Media ved Sean Coard, afholdes på ny den 24. november 2020.