Se hvem der vandt et hotelophold - og hvordan du også har muligheden!

Small Danish Hotels

Dansk Bilbrancheråd udlovede et hotelophold til én af de medlemmer, som downloadede app'en i årets tre første måneder. Her kan du se vinderne - og hvordan du fortsat har mulighed for at være med i lodtrækningen.

Download Dansk Bilbrancheråds app "DBR Medlem" og vær med i lodtrækningen om et hotelophold til en værdi af 2000 kr. Vi trækker en ny vinder hver måned!

Sådan lød opfordringen i årets tre måneder, og nu er vinderne fundet:

  • Januar: René Andersen, Andersen Automobiler A/S i Vojens.
  • Februar: Palle Søderholm, Johansen Biler A/S i Odense.
  • Marts: Allan Jakobsen, Dues Auto i Silkeborg.

Vi fortsætter!

Du har fortsat mulighed for at være med i lodtrækningen:

Har du endnu ikke installeret den gratis app, som medlemmer af Dansk Bilbrancheråd har eksklusiv adgang til, så download den nu fra Google Play eller Apple App Store

Vi fortsætter i de kommende måneder, hvor vi sætter et gavekort til et hotelophold på højkant til en af de virksomheder, som installerer app'en.

Gavekortet har en værdi af kr. 2000,00 og er til "Small Danish Hotels". 

Rådet trækker en vinder blandt månedens nye brugere og vinderen får direkte besked. 

Hvordan?

Du downloader appen fra App Store eller Google Play. 

Brug samme login og brugernavn som til dbr.dk.

Hvorfor?

Du skal benytte appen i din værkstedsdrift, da du kan bruge appen til at indgå aftaler med dine kunder - og samtidig dokumenterer aftalerne. Du kan også sende SMS'er og fakturaer til kunderne via systemet. 

Desuden kan du finde hjælp til specifikke bilmærker og udleje værktøj.

Hvorfor lodtrækningen?

Dansk Bilbrancheråd har udviklet appen for at øge digitaliseringen blandt medlemmerne. Men alt for få medlemmer bruger appen.

Det er ærgerligt, da appen rummer løsningen på mange af problemstillingerne, rådet oplever blandt medlemmerne - fx kan mange uenigheder om aftaler undgås, hvis man har dokumentationen i orden for indgåede aftaler - et problem appen fx løser.

App'en er gratis at downloade og er også gratis at bruge. Der vil på intet tidspunkt komme brugerbetaling - ydelsen er med i dit medlemskab af Dansk Bilbrancheråd.

Henvendelse

Vil du vide mere om appen, da kontakt kørende konsulent René Eriksen på tlf. 40465561.