Samtykke - vi kommer ikke udenom det

Har du styr på dine samtykker? Du risikerer store bøder, hvis du ikke har samtykke til at sende markedsføringsmateriale til kunder. 

Det er ulovligt at sende markedsføringsmateriale pr. e-mail eller ved anden elektronisk post til kunder m.v., hvis man ikke har sikret sig deres samtykke til det. Det følger af Markedsføringsloven – og overtrædelse er bødebelagt, og bøderne kan være store…..

Det er derfor vigtigt, at du som virksomhed gør op med dig selv, om du ønsker at gøre brug af e-mails til markedsføring, og hvis du vil, hvordan du så sikrer dig, at du får indhentet samtykke – og opbevaret/registreret det tilstrækkeligt.

Seek4Cars har udviklet et nyt værktøj til at sætte samtykker i system. Et digitalt værktøj, der sikrer dig det fornødne grundlag for samtykket og opfylder lovkravene hertil. Herfra kan du tage dine samtykker fra dine kunder ud og bruge dem i dit kundestyrings- eller mailprogram.

Du kan købe Seek4Cars værktøj her: Køb samtykkemodul her (seek4cars.net)

Henvendelse

Vil du have yderligere info om produktet, kan du kontakte Kim Espersen (29906222) eller Jesper Aahøj (29806077) fra Seek4Cars A/S – eller send en mail til info@seek4cars.net.