Så går det løs i Gdansk!

Det danske Skill's landshold. Jeppe Præstiin Mikkelsen står bagerst.

EuroSkills 2023 blev skudt i gang med en åbningsceremoni tirsdag aften, og nu er mekanikerlærling Jeppe Præstiin Mikkelsen sammen med det øvrige Skills-landshold i fuld gang med konkurrencerne i Gdansk.

Netop nu er der fuld koncentration hos mekanikerlærling Jeppe Præstiin Mikkelsen, da konkurrencerne i EuroSkills er begyndt.

Jeppe vandt i februar DM i Skills, og med et medsponsorat fra Dansk Bilbrancheråd til Jeppes skole, kunne Jeppe blive en del af det danske Skills-landshold og dyste til EuroSkills.

EuroSkills begyndte med en åbningsceremoni tirsdag aften på Polsat Arena i Gdansk, hvor konkurrencedeltagerne var i topform, og hvor de blev heppet frem, af de danske fans - der uden sammenligning var stadions bedst heppende - og klart i overtal.

Besøg fra Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg

- Det er fantastisk at opleve EuroSkills, og vi bakker hundrede procent op om de unge danske konkurrencedeltagere. Man får helt lyst til selv at gå i gang med en erhvervsuddannelse, siger Karina Adsbøl, fra Danmarksdemokraterne og formand for Børne- og Undervisningsudvalget.
Læs mere her på Skills hjemmeside.

Landsformanden og rådets adm. direktør besøger også EuroSkills

Det er ikke kun politikere, som støtter op om EuroSkills og de unge, ved at besøge konkurrencerne i Gdansk.

Også Dansk Bilbrancheråds landsformand Henrik Pedersen og administrerende direktør Erik S. Rasmussen tager til Gdansk for også at vise, hvor vigtigt det er, med fokus på de dygtige unge mekanikerlærlinge og talenter i branchen generelt. 

Dette er også baggrunden for, at rådet har valgt at støtte Jeppes skole med et flot sponsorat, så Jeppe kan være forbillede både for unge i gang med mekanikeruddannelsen, men også for de unge, der kunne blive fremtidens mekanikere.

Program for EuroSkills 2023

-Den 8. EuroSkills-konkurrence afholdes i Gdańsk i 2023 fra 5. til 9. september.
-Åbningsceremonien finder sted den 5. september i Polsat Plus Arena Gdańsk.
-Konkurrencen varer tre dage, fra 6. til 8. september på AMBEREXPO Gdańsk.
-Afslutningsceremonien finder sted den 9. september kl. 18.-21. i Polsat Plus Arena Gdańsk.

Læs mere på www.euroskills2023.org

Henvendelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, da kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.