Så er der snart DM i Skills – kom og kig

Kom og oplev de dygtigste lærlinge i Danmark dyste til DM i Skills i slutningen af april i Høng.

I de sidste dage af april, fra torsdag d. 28. til lørdag d. 30. april, kommer hallerne i Høng til at summe af produktivitet og kreativitet. For her dyster Danmarks dygtigste håndværkerelever og -lærlinge til DM i Skills.

Personvognsmekaniker-lærlinge fra Dansk Bilbrancheråds medlemsværksteder Denis Auto (lærling Mads Killebæk Gravsen), Knuds Auto (lærling Michelle Delfs Bæk) og Nyborg Autoforretning (lærling Kristian Ellegaard Hindsgaul) deltager. Medlemsværkstederne Friis Biler og Kevin Poulsen har karrosseritekniker-lærlingene Stefan Lykke Andersen og Frederik Emil Bengtson med.

DM i Skills-konkurrencerne begynder torsdag og strækker sig igennem fredag hen til lørdag, hvor dommerne voterer og vinderne slutteligt udråbes. Gennem alle dage er der mulighed for at prøve sine egne skills af ved de mange Prøv, Mærk og Føl-områder.

Dansk Bilbrancheråd inviterer medlemmer til frokost ved tilmelding

Hallerne er åbne for alle, der har lyst til at kigge forbi og se de imponerende bedrifter, og der er gratis indgang. Det er en god mulighed for at komme ud og få en snak med andre fra branchen.

Dansk Bilbrancheråd er til stede i Høng fredag d. 29. april og lørdag d. 30. april og opfordrer alle medlemmer af rådet til at tage til Høng for at opleve konkurrencesuset og se den nye generation af håndværkere brilliere med svensknøgler og måleudstyr.

Dansk Bilbrancheråd er vært for medlemmerne og tilhørende familier for en frokost og eftermiddagskaffe fredag og lørdag ved tilmelding til kommunikationschef i rådet, Majbrit Berthelsen mb@dbr.dk senest mandag d. 18. april.

Henvendelse

Kommunikationschef Majbrit Berthelsen mb@dbr.dk eller tlf. 40184884.