Rebranding og Tun Din Fremtid - mød Dansk Bilbrancheråds nye lærlingekonsulent

Lærlingekonsulent Lucas Hultgren

Dansk Bilbrancheråds nye lærlingekonsulent er Lucas Hultgren. Han er ansat til at øge interessen for mekanikerfaget, hvilket skal ske gennem rebranding og Tun Din Fremtid-kampagnen.

Lucas Hultgren er Dansk Bilbrancheråds nye lærlingekonsulent, hvis primære opgave bliver at få vendt udviklingen, så flere unge fremadrettet vælger en uddannelse indenfor autobranchen. Blandt andet gennem kampagnen Tun Din Fremtid.

Den nyansatte lærlingekonsulent kender autobranchen indefra, da han er vokset op i en mekaniker-familie, men selv er Lucas Hultgren uddannet cand.scient.pol.

Han har tidligere været meget politisk aktiv, og har derfor lang erhvervserfaring med netop at føre kampagnevirksomhed og få budskaber klart frem. En erfaring han vil tage med ind i jobbet for at fremme interessen hos de unge for mekanikerfaget.

Den første store etape i jobbet bliver at få rebrandet, hypet og synliggjort personvognsmekanikeruddannelsen og autobranchen generelt som karrierevej og få flere unge til at søge ind på netop denne afgørende erhvervsuddannelse, fortæller Lucas Hultgren og fortsætter

Det skal først og fremmest ske igennem massiv kampagne og viral markedsføring på de sociale medier, hvor fremtidens unge mekanikere befinder sig samt igennem de allerede søsatte store satsninger såsom "Tun Din Fremtid" kampagnen og vores samarbejde med racerholdet Touringcar Academy. 

 

Der bør være bedre samarbejde med og flere midler til erhvervsskolerne

Den nye konsulent for lærlingeområdet er netop begyndt i stillingen, men der er nok at tage fat på, hvilket en ny undersøgelse fra SMVdanmark understreger. Du kan læse om undersøgelsen og Lucas Hultgrens kommentarer til den her

I Dansk Bilbrancheråd byder vi Lucas Hultgren velkommen og ser frem til arbejdet med at øge interessen for mekanikerfaget.

Henvendelse

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du kontakte kommunikationschef Majbrit Berthelsen på mb@dbr.dk eller tlf. 40184884 eller Lucas Hultgren på lth@dbr.dk eller tlf. 30200848.