Proløn og Dataløn fusionerer

Dansk Bilbrancheråds partner på lønområdet ProLøn fusionerer med DataLøn 1. januar 2021 til én juridisk enhed under Visma DataLøns CVR-nummer - men produkterne hedder fortsat enten DataLøn eller ProLøn.

Hvad betyder det for Dansk Bilbrancheråds medlemmer?

Der er ingen ændringer for dig som kunde hos Proløn. Du fortsætter med at benytte ProLøn systemet, og det er de samme medarbejdere, du ringer til, når du har behov for hjælp. ProLøn vil fortsat have kontor i Randers.

Som årsag til fusionen oplyser direktør for proløn Finn Conradsen om fusionen

"ProLøn og DataLøn er to stærke produkter med mange glade og tilfredse kunder og med dygtige og stolte medarbejdere. Det skal vi holde fast i, samtidig med at vi udnytter de fælles synergier til glæde for både kunder, partnere og os selv.

En af de vigtige begrundelser for fusionen handler om udviklingen af en ny fælles lønmotor. Vi ønsker at bevare de systemer, som vores kunder kender og bruger til at indberette lønnen, men den digitale omstilling stiller store krav til innovation og produktudvikling. Derfor forener vi nu kræfterne i udviklingen af en ny bagvedliggende lønmotor, der fremtidssikrer vore platform og giver os nye muligheder til gavn for vores kunder. Imens vi gør det, kan du trygt fortsætte med at anvende vores nuværende løsninger."

For yderligere spørgsmål kontakt Per B. Nielsen på telefon 40 64 05 10