Nyt fra Carbuddii: Ny integration med Helios letter arbejdet

Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner CarBuddii fortæller, at arbejdsdagen nu bliver nemmere på værkstederne! CarBuddii har indgået et samarbejde med økonomisystemet Helios, med en integration der får systemerne til at spille sammen til fordel for værkstedet.

Med den nye integration kan værkstederne digitalisere arbejdsprocesserne omkring låne- og udlejningsbiler, flådestyring, kundehåndtering og nemt øge bundlinjen.

Slut med dobbeltarbejde og ja tak til automatiserede arbejdsprocesser.

Dansk Bilbrancherådsmedlem Anders Larsen fra Undal Autoservice i Nordsjælland, og bruger af både CarBuddii og Helios, er godt tilfreds med integrationen;

Som bruger af Helios og CarBuddii er det blevet meget nemmere at oprette en aftale i CarBuddii, da man blot taster kundens ordre nr., hvorved alle stamoplysninger om kunde, mail, tlf. mv. overføres automatisk fra Helios. Man har altid nemt adgang til lånebil-kalenderen fra alle Helios brugere – man behøver ikke at gå væk fra Helios-serveren. Så vi optimerer vores flow for øget indtjening via samarbejdet”

 

Sådan det virker det

Med integrationen bliver det endnu nemmere at booke lånebilen på forhånd med kundens oplysninger og hurtigt færdiggøre lejekontrakten ved udleveringen med CarBuddii-appen.

Lejeindtægten fra billejen, som lejepris, overkørte kilometer, brændstofforbrug og selvrisikodækning overføres til arbejdsordren i Helios, og sikrer en stabil indtjening på flåden.

Der er ingen besværlige opsætninger for at få integrationen sat op. På begge sider af integrationen er kunderne oppe og køre samme dag, så du kan komme i gang allerede i dag. 

Kunderne forventer en gnidningsfri og digital oplevelse

I følge salgsdirektør i Carbuddii Clifford Dyhr, så er autobranchen under hastig forandring og på vej mod yderligere digitalisering;

Kunderne forventer i stigende grad en mere effektiv og digital oplevelse, uanset om de er på udkig efter en ny bil, skal til service på værkstedet eller har behov for at låne en bil.

Derfor giver et samarbejde mellem CarBuddii og Helios mening for brugerne i følge Clifford Dyhr;

Vi er glade for vores samarbejde med Helios, da deres skalérbare løsning til både små og store forretninger giver rigtig gode synergier i vores løsninger, og dermed giver det - vigtigst af alt - værdi for vores brugere. Værkstederne får moderne og brugervenlige løsninger, som afspejler kundernes krav og forventninger.

Kom i gang i dag

Du kan læse mere på CarBuddiis hjemmeside om, hvordan CarBuddii-systemet understøtter værkstedernes digitalisering.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt CarBuddii på tlf. 70 44 44 10 i hverdage fra 09.00 – 15.00 eller send en mail til info@carbuddii.com.