Nyt fra CarBuddii - integration med BILINFO

Dansk Bilbrancheråds samarbejdspartner CarBuddii arbejder nu sammen med BILINFO, så salgsprocessen af en bil bliver mere strømlinet. 

Nu kan bilforhandlere se frem til en smidig og enkel arbejdsproces fra den første digitale kundehenvendelse til den endelige underskrevne slutseddel, takket være et nyt samarbejde mellem BILINFO og CarBuddii.

Den nye integration digitaliserer analoge processer og optimerer forretningsgangene – nu også mobilt. Vil du gerne i gang med det samme? Se mere her.

Det bedste fra begge verdener

BILINFO er kendt for sin platform, der hjælper med annoncering af biler samt generering af tilbud, finansiering, slutsedler og sagshåndtering. På den anden side er CarBuddii’s app kendt for sin effektive håndtering af digitale henvendelser, digitale køresedler og kundeopfølgning for bilforhandlere.

Med CarBuddii’s app kan bilforhandlere nu nemt håndtere de indkomne leads fra Bilbasen og DBA via telefonen. Kundeoplevelsen optimeres via hurtig salgsopfølgning med direkte påmindelser i appen og bistår til at nedbringe salgstiden. Når kunden besøger forhandleren til en prøvetur, er arbejdet digitaliseret på sælgerens mobil.

Med appen, udfyldes de nødvendige dokumenter, herunder vanvidserklæringen og den digitale køreseddel, ved scanning af kundens kørekort og kundedata formidles til BILINFO.

Det perfekte supplement til BILINFO’s system

Clifford Dyhr, CCO hos CarBuddii, siger: “Vi er glade for at tilbyde en løsning til vores kunder, som optimerer deres dagligdag og gør arbejdet i branchen endnu mere digital. Vores samarbejde med BILINFO har længe været et ønske i branchen og med dette digitale tilbud, får bilforhandlerne nu det bedste fra begge verdener.”

Læs mere om alle fordelene ved integrationen og kom i gang – klik her.

Fakta om BILINFO

Med mere end 30 års erfaring siden grundlæggelsen i 1989 er BILINFO en pålidelig og erfaren aktør i autobranchen, der dækker hele processen fra prissætning til annoncering, levering og opfølgning. Vores omfattende system giver dig fuldt overblik og mulighed for at administrere vigtige processer med minimale arbejdsgange, alt samlet i ét enkelt system. Dine biler annonceres direkte på din egen hjemmeside og populære markedspladser som Bilbasen og DBA. Danmarks største modelkatalog giver dig indsigt i trends og tendenser, hvilket hjælper med at finde den rette salgspris på det danske bilmarked via Markedsindsigt funktionen. BILINFO er din nøgle til en smidig og enkel arbejdsproces som bilforhandler.

Hvad koster det?

CarBuddiis prismodel er ganske simpel. Introprisen er 699 DKK pr. måned og gælder hele 2024 ved accept senest 31. december 2023.

Prisen inkluderer integrationen til Bilinfo + licens til CarBuddii Sales, og forudsætter, at du har et Bilinfo Pro abonnement.

Henvendelse

For yderligere information kontakt venligst Clifford Dyhr, CCO hos CarBuddii på tlf. 71714410.

Har du spørgsmål til artiklen, så kontakt kommunikationschef i Dansk Bilbrancheråd Majbrit Berthelsen på tlf. 40184884 eller mb@dbr.dk.