Nyt fra Autokonzept - tjen penge på værkstedsbilerne i påsken

Gennem Autokonzept kan du udleje dine salgs- og værkstedsbiler, så du har muligheden for at tjene penge allerende nu i påsken på udlejning.

Overvejer du at udnytte dine værksteds- eller salgsbiler til udlejning og dermed opnå en ekstra indtægt? Så er det nu du skal i gang!

For hos Autokonzept Biludlejning er efterspørgslen på lejebiler stor, og allerede nu oplever vi mange forespørgsler i forbindelse med påsken og sommeren 2022 - så stor at vi hos flere udlejningsforretninger har måtte anskaffe ekstra biler – det gælder både udlejning til privat og erhverv.

Vi ønsker at øge vores synlighed, samt skabe en bedre service for vores kunder, ved at dække endnu mere af Danmark og det må meget gerne være med dig på holdet, så hvis du går med tanker om en ekstra indtjening på dine biler, så kontakt os.

Autokonzept Biludlejning sørger specielt udlejere i følgende byer og omegn, men også i andre områder:

Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - Aarhus - Ebeltoft - Viborg - Struer - Holstebro – Silkeborg - Horsens - Billund - Skanderborg - Kolding - Aabenraa - Middelfart - Odense - Assens - Nyborg - Korsør - Slagelse - Holbæk - Næstved - Ringsted - Bornholm 

Læs mere om konceptet her

Er du klar på at udleje biler eller vil vide mere? 

Kontakt vores konsulent, Jens Spanggaard, på 41 44 30 19 Vest for Storebælt eller Ole Dissing på 20 29 92 89 Øst for Storebælt for at komme i gang.